Kostholdskonferansen 2018! (og planer for bloggen)

Jaggu har det gått et helt år! Det ser jeg jo på siste blogpost…

Viktigste først; Nå er det på tide å sikre seg billett til vinterens Kostholdskonferanse, med foredragsholdere som Berit Nordstrand, Hans Christian Geelmuyden, Dag Tveiten og Gunn-Karin Sakariassen.

Skjermbilde Kostholdskonferansen

En hel dag fullpakket med siste nytt på kostholdsfronten (gleder meg til Berit sitt foredrag om tarmhelse!), praktiske tips for hva du kan gjøre for å bedre helsa di, og ikke minst en masse inspirasjon og motivasjon som automatisk kommer med å delta på denne konferansen. Møt likesinnede folk og lær masse nytt! Kan ikke bli bedre.

Påmelding skjer her: www.kostholdskonferansen.no/larvik

PLANER FREMOVER

Alle som har vært innom bloggen de siste par årene, ser jo at her skjer det ikke mye. Det er mange grunner til dette, men jeg har aldri mistet lysten eller gnisten totalt til å blogge. Jeg har bare ikke fått det til. Det har skjedd så store omveltninger i livet mitt de siste årene. En ny livssituasjon og mye lærdom. Mine interesser og mitt fokus har også endret seg drastisk siden jeg startet denne bloggen. Den passer mao ikke lenger til det jeg ønsker å fortelle om.

Derfor er jeg i gang med å bygge en ny blogg/nettside. Jeg kan ikke si noe konkret om når den er på plass, men det jeg kan si er at den kommer til å ha mye mer innhold om andre temaer i tillegg til mat og helse.

Så fortsett å stikke innom en gang i ny og ne. Plutselig har det skjedd noe her!

Intill da…vi sees på konferanse!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s