Høstkonferansen 2015

Da var Høstkonferansen 2015 vel overstått. Og for en fantastisk konferanse det har vært!. Jeg sto selv på scenen i dag, og det var både skummelt og gøy på en gang. Dette var 3. gang jeg deltok, og jeg er både stolt og glad for at jeg ble spurt om å holde foredrag på årets konferanse.

Jeg snakket om et tema jeg sånn sett kjenner godt; nemlig meg selv og min egen helsereise…;)

Camilla på Høstkonferansen 2015

Andre foredragsholdere på konferansen var Dr. Berit Nordstrand, Dr. Joachim Øien Iversen, Dr.Philos. Dag Viljen Poleszynski, Birger Svihus, Dr. Erik Hexeberg, Jørn Vikse og Dag Tveiten m.fl.

For en superinspirerende helg, særlig Berit Nordstrand var fantastisk. For et fyrverkeri av ei dame! Jeg har lært masse og fått skikkelig ny giv og motivasjon til å fortsette og optimalisere min egen og familiens helse. Da var det bare å begynne å glede seg til neste års konferanse!

Etterskrift: Her er forresten en link til foredraget om noen vil høre…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s