21dsd 2014 – Dag 21

Så var det over for denne gang. «Challengen» nå blir å fortsette å holde sukkerinntaket på et minimum. Så blir det godt med en kopp kaffe, selv om det ikke har vært så veldig vanskelig å holde seg unna denne gangen.

Dette spiste jeg den sist dagen:

Frokost:
20140824_114805
Ett kokt egg, et hjemmebakt knekkebrød med krydderost, en skive nøttebrød med Brie.
Lunsj:
Spiste litt i hytt og pine, glemte å ta bilde…en skive bananbrød med smør,en plomme, en håndfull nøtter.

Middag:
20140824_174912
Selvfisket ørret, 1/2 kald og kokt potet, rømmesaus, revet gulrot og agurksalat.

Kveldsmat/snacks:
Mett enda, blir ikke noe mer.

Søvn:
ca 8 timer, takk igjen mamma for at du sto opp med kidsa kl. 07.

Fysisk aktivitet:
Overhodet ikke!

Formen forøvrig:
Puh, jeg er snylteforkjøla. Det hjalp kanskje ikke at jeg satt ute flere timer i går kveld på en sensommerfest. Danset og hoppet, men var allikevel gjennomfryst da jeg kom hjem og synes strengt tatt fortsatt ikke jeg har fått varmen. Så presterte jeg å smelle bildøra rett i panna da jeg skulle hente Mini ut av bilen etter hun hadde sovet ettermiddagsluren sin ista. Skulle forte meg litt og sto bøyd med jakka over hodet for det regnet og haglet noe inni h***. Pang, døra rett i panna. Har følt meg svimmel og rar etterpå.
Hoster stygt og snufser og kjenner forkjølelsen tynger litt i kroppen. Synes fortsatt det er rart at jeg har blitt syk…den må ha vært ekstra hissig den forkjølelsesbassilusken som kom på besøk denne gangen. Både jeg, mamma og Mini er helt sylta. Håper på en bedre dag i morra. Takk til alle dere som har fulgt med i 21 dager! Oppsummering kommer litt ut i uka.

Reklamer

3 tanker om “21dsd 2014 – Dag 21

    • Takk, takk! I starten da jeg la om for noen år siden syntes jeg at jeg var kjempeflink! Men ettersom tiden går blir det nye kostholdet hverdagen og normalen. Nå tenker jeg ikke så mye over det lenger. Veldig hyggelig å få skryt allikevel! Håper du fant litt inspirasjon:)

      • Jeg fikk mye inspirasjon 🙂
        Jeg skjønner hvordan det kan være dog, da jeg føler jeg går i de samme sporene selv med kostholdet om dagen. Men, det er nok sånn det er når man blir vant til det selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s