21dsd 2014 – Dag 13 og 14

Lyn og torden = ikke noe internett! En eller annen duppedings har gått føyka her hjemme og jeg har ikke rukket å blogge noe i arbeidstiden. Men så fant jeg ut at jeg kan jo komme meg på nett via mobiltelefonen! Så lurt!

Så her kommer matinntaket for i går og i dag:

Frokost:
20140813_073327
Onsdag: En skive bananbrød med smør og mandelsmør som pålegg.
20140814_075915
I dag: Paleo arme riddere. (glad i bananbrød, jeg???)

Lunsj:
Onsdag: Var i møte og spiste lunsj med en kunde…det ble for dumt å dra opp telefonen og knipse bilde av maten min…Det var ingenting på lunsjbordet jeg kunne spise (les; rugsprø, lettost, lettmajoes og vita hjertegod smør), så jeg stakk på Rema 1000 og kjøpte parmaskinke, ost, paprika, noen tomater og en pose med valnøtter. De så bare rart på meg…
20140814_121510
I dag: Himmels lunsjsalat (!) med rester av de fantastisk gode kjøttkakene fra gårsdagens middag, 1/2 avokado, spekeskinke og noen ostebiter. Olje og eddik over salaten.

Middag:
20140813_170202
Onsdag: Mannen og Turbo hadde trommet sammen de beste kjøttkakene jeg noensinne har smakt til middag i går. På slump! Så nå kan han ikke gi meg oppskriften, siden de ble laget på innfallsmetoden…Grønn salat med vinaigrette, søtpotet innpakket i bacon, hjemmelaget aioli og en brun saus jeg lagde av å koke ut av panna med litt kyllingkraft og tilsette 2 ss glutenfri soyasaus. For et herremåltid!
20140814_171734
I dag: Grøstad ostepølse fra lykkelige griser i biter, frest i panna. Søtpotetspaghetti frest i samme fettet som pølsene + ett speilegg.

Kveldsmat/snacks:
Fått litt dilla på bananbrødskiver med masse smør og mandelsmør som pålegg. Det er så godt at det føles litt syndig på en 21dsd…
Spist 1 skive hver kveld…og nytt hver bit. Bruker dette mandelsmøret, og det er så kremete og deilig. Anbefales!

Søvn:
6,5 timer begge netter. Av en eller annen grunn er den siste halve timen opp til 7 timer om natta praktisk talt umulig for meg å få til! Så det blir litt for lite hver natt, og nå mot slutten av uka kjenner jeg det baller på seg. Trøtt i kveld.

Fysisk aktivitet:
Må dessverre melde at gårsdagens styrketrening måtte avlyses. Fikk superkoselig besøk av en venninne fra Oslo, måtte prioritere.
I kveld hadde jeg skikkelig planer om en løpetur, men sofaen kom og tok meg. Daff.no…

Formen forøvrig:
Med unntak av at jeg er litt trøtt pga lite søvn, er formen fortsatt upåklagelig. Føler meg for det meste kvikk og fin. Ingen vondter, ubehageligheter eller så mye som en antydning til et mageknip siden jeg startet. OG! Huden ser plutselig helt fantastisk ut! Dette har jeg gått og håpet på, men egentlig ikke hatt noen forventninger siden ikke jeg merket noen forskjell etter 30 dagers challengen i mars. Men nå har huden virkelig gitt meg lønn for «strevet».
I morgen reiser jeg på helgetur uten nett og kommer derfor ikke til å gi livstegn fra meg før på søndag kveld. Gleder meg til husmorferie i Danmark!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s