21dsd 2014 – Dag 5

En varierende dag…

Dette har jeg spist i dag:

Frokost:
2014-08-05 07.42.47
Eggerøre, stekt ostepølse fra lykkelige Grøstad griser, litt paprika

Lunsj:
2014-08-05 12.18.42
Fantastisk salat med olivenolje/eddik, ristede pinjekjerner, spekeskinke, 2 kokte egg og 1/2 avokado. 1 lavkarboknekkebrød med smør.

Middag:
2014-08-05 16.45.01
Biff med Jacob’s bernaisesaus, tomatsalat og en liten potetbåt (fyyyy…)

Kveldsmat/snacks
Et par gulrøtter på jobb samt noen moreller.
Noen ristede gresskarkjerner til kvelds.

Søvn:
Ca 7 timer, ikke så verst.

Fysisk aktivitet:
Kom i gang med kontormølla på jobben i dag, slik jeg lovte meg selv at jeg skulle. Gikk 1,5 time i rolig tempo mens jeg jobbet. Utover det har det ikke vært noe trening å skryte av… Er fortsatt helt utrolig støl etter treninga på søndag…

Formen forøvrig:
Formen var fin helt til jeg hadde spist middag. Ble så trøtt, så trøtt. Sitter her og blogger litt tidlig i kveld, bare så jeg kan gå og legge meg snart. Dæven, hva traff meg? Har vært helt utrolig sugen på noe søtt hele dagen, har til og med hatt lyst på kaffe. Merkelig at det skulle slå inn nå på dag nr. 5…
Nei, her er det bare å komme seg tidlig i seng og håpe på en bedre dag i morgen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s