21dsd 2014 – Dag 2

Sitter ute på verandaen til mine foreldre, det er varmt og godt selv om klokken nærmer seg 21.30. Litt vemodig at sommeren er på hell, på den annen side er det jo bare å begynne å glede seg til jul!;)

Her er dagens matinntak:

Frokost:
20140802_092222
Paleogrøt med blåbær og hakkede valnøtter
Lunsj:
2014-08-02 12.36.13
Ost og skinkeruller med skinke fra glade Grøstad griser, 2 kokte egg, paprika og agurk, et par kokoskjeks som jeg bakte i morges med smør på. De var ikke særlig gode, så jeg deler ikke denne oppskriften…
Middag:
2014-08-02 18.14.48
Grillmat; Grøstad ostepølser, kotelett (vises ikke på bildet), salat m/vinaigrette, bakte søtpoteter og grillede squasjskiver. Hjemmelaget rødvinssaus.
Mett.no…
Kvelds/snacks:
2014-08-02 19.26.02
Krydrede og ristede gresskarkjerner. Måtte ha litt snacks til kvelds.
Søvn:
6 timer.

Fysisk aktivitet:
Fin tur i dag morges, men ingen trening…

Formen i dag:
Overraskende bra! Tilløp til pur lykkefølelse da jeg gikk på tur med jentene i dag morges. Plukket kongler, blader og andre «skatter» i skogen. Jeg følte meg så lett og fin og kvikk i kroppen. Synes det er lenge siden jeg har følt meg sånn. Var det virkelig så enkelt som en dag uten kaffe?
Ikke hodepine i det hele tatt, heller ingen andre vondter eller plager, nesten så jeg blir litt mistenksom…Hadde forventet å ha det litt dritt akkurat nå. Ja, ja…det kommer vel i morgen.
Men trøtt som en strømpe i kveld. Sikkert pga manglende kaffe det og. Snart senga, kjenner jeg.
Kaffesuget har vært fraværende i dag, sjokoladesuget har dog vært merkbart…Sto med nesa nedi lørdagsgodteriet til kidsa litt tidligere i kveld. Hadde en liten rakkar på den ene skulderen som insisterte på at jeg bare skulle smake på en liiiiten gelebønne. Jeg var sterk…ga ikke etter;)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s