21day sugar detox 2014 – Dag 1

01.august allerede, den sommern gikk jammen fort! Samtidig har det vært en fantastisk sommer med mye av det jeg liker best; sol, bading, sitte ute på kveldene.
Med sommeren kommer, iallefall for meg, et sinnsykt behov for å «kose» seg. Med vin, snop, snacks og hva jeg måtte ha lyst på. Har mao spist for mye sukker noen uker nå, og drukket alkohol ganske jevnlig. På tide å dra inn årene….
Hva er da bedre enn å kjøre en 21 dagers sugar detox?
Jeg gjorde dette i fjor også, og fikk en fantastisk effekt. Spent på om det blir like bra i år. I år som i fjor har jeg kuttet ut kaffen, men denne gangen kommer jeg til å legge inn en utskeielse. Jeg skal til Danmark på festligheter helgen 16-17.aug, og da kommer jeg til å skeie ut med et par glass vin på kveldene. Men that’s it!

Årets prosjekt er:
BEGYNNE Å SPISE LEVER!
Jeg liker ikke tanken på å være avhengig av perioder med jerntilskudd resten av livet pga min elendige jernstatus…jeg trenger mer næring. Lever er opplagt veien å gå, så jeg skal gjøre mitt beste for å finne måter og spise den på som er smakfulle nok til at det går an å få ned…
Søvn og trening er som vanlig fokusområder. Rapport kommer hver dag.

For dere om ikke vet hva en 21 dagers sugar detox er, så kan dere lese mer om det her: www.21daysugardetox.com.
Programmet er satt sammen av Diane Sanfilippo, damen bak den snasne paleobloggen «Balanced Bites»

Så da fyrer vi løs! Her er hva jeg har spist i dag:

Frokost2014-08-01 08.06.04
Lavkarbobrødskive bakt på sesammel, med smør og tomat på.

Lunsj
2014-08-01 12.53.12
Salat med spekeskinke og middagsrester. Kylling fra tirsdag og kjøttboller fra i går. Salaten toppet med olivenolje og balsamicoeddik

Middag:
20140801_172039
Paleopannekake med smør, 2 stk.

Kvelds/snacks
Ikke no’ foreløpig. Men sitter her og føler meg ganske sulten…Blir antagelig en håndfull nøtter før jeg legger meg.

Søvn:
La meg sent etter å ha sett på en helt forferdelig krigsfilm fra Afganistan («Lone survivor» eller noe sånt). Brukte litt tid på å riste den av meg i, så jeg lå og leste for lenge på senga. Fikk ca 6,5 timer i natt.

Fysisk aktivitet
Nada…

Formen i dag
Ikke akkurat tipp topp, men slett ikke så verst heller. I fjor var det verste for meg å kutte kaffen. I dag har det virkelig ikke føltes som noe offer i det hele tatt…Hodepinen har riktignok vært insisterende i hele dag, men den slapp til kvelds. Nå føler jeg meg faktisk ganske bra, selv uten kaffe. Erfaringsmessig så blir det verre utover på dag 3-5, sånn var det iallefall sist. Jeg får skikkelig reaksjoner fra kroppen når karbohydratnivået går ned og sukkeret forsvinner fra kosten en stund. Gruer meg litt til det…
Ellers føles det godt å være i gang!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s