Hei, her er jeg!

Det var behov for en pause etter challengen i mars. Det har vært en heftig vår. Jeg har tatt over som daglig leder i bedriften, sammen med 2 unger, hverdagen og livet forøvrig ble det litt for mye med blogging der en periode. Jeg har i tillegg vært unormalt slapp og daff, noe som viste seg å henge sammen med at jeg manglet jern. Hadde vel strengt tatt så lite jern, at det var like før jeg skyldte jern…Etter noen uker på jerntilskudd og C-vitaminer lettet tåka, og jeg føler meg omsider like kvikk og fin som vanlig.
Det på tide å ta opp bloggtråden igjen.
I år som i fjor kommer jeg til å kjøre en 21 dagers Sugar Detox fra 01.august (21 DSD). Blir veldig glad om noen har lyst til å være med på den. Kutter kaffen igjen, og guffer på med trening istedenfor. Har vært ganske flink til å trene jevnt og trutt, med unntak av siste måneden.
Nå er det sommerferie, og livet nytes med utekvelder og lange dager med ungene.

En av de største oppturene i juni var denne forsiden på Time Magazine. Noen flere som følte ståpels på armene av denne?
Times forside smør
Jeg aner at et paradigmeskifte er på gang. Så spørs det bare hvor lang tid det tar før «folk flest» kaster ut lettproduktene og begynner å spise skikkelig mat istedenfor.
Av andre spennende ting som har skjedd er at PaleoSara gir ut bok! Gleder meg veldig til denne kommer!
Vår alles kjære pappablogger, Peter Kihlman, har startet et superspennende prosjekt han kaller «Fra sofagris til het potet». I ett år skal han spise paleomat og trene og komme i sitt livs beste form! Jeg er er med ham og gir noen råd på reisen, gleder meg til å se hvor langt han kommer! I tillegg er han superinspirerende, har fått litt ekstra motivasjon til å rydde opp i kosten selv om dagen (innrømmer at det har blitt noen sommerutskeielser i form av kjappe løsninger ala glutenfrie kjøpeknekkebrød og en sjokoladebit her og der….)

Pål Jåbekk hadde en fin oppsummering «litt av hvert i juni». Blant annet leste jeg med stor interesse om hvordan Hazdastammen i Tanzania lever den dag i dag. En fantastisk artikkel om et «urfolk» som forteller en spennende historie om hvordan vi antagelig alle levde for 200.000 år siden.

Sånn, det var litt av hvert på en deilig sommer kveld. Jeg sitter fortsatt ute selv om klokken har blitt 23.00. Rosevinen smaker utmerket.
Gleder meg til å blogge litt igjen, håper dere alle har en deilig sommer! Gå ut i solen uten solkrem og få litt D-vitaminer i kroppen!

Reklamer

2 tanker om “Hei, her er jeg!

  1. Så fint at du er tilbake her i Blogglandia 😀

    Det skjer absolutt noe angående smør. Folk har skjønt at smør er mat og margarin en dårlig etterligning. Og folk vil ha ordentelig mat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s