Paleo Challenge 2014 – Dag 27

Regnfull dag, jeg har vært litt værsyk…
Men spist masse, god mat!

Frokost:
2014-04-08 09.10.12
1/2 avokado og 1 banan + 1 ss kokosolje most sammen til grøt med en gaffel. Spiste sammen med noen hakkede mander, friske blåbær, et par jordbær i biter, kokosmelk og ett dryss kanel på toppen.

Lunsj:
2014-04-08 12.00.54
2 kokte egg, 1/2 avokado, litt paprika, 3 skiver skinke fra glade Grøstad griser, surkål

Middag:
2014-04-08 17.35.45
Ovnsbakt torsk med søtpotetspaghetti, dampet nykål, stekt bacon, revet gulrot, et par cherrytomater og en god klatt med ghee på toppen.

Snacks:
Ikke no i dag. Vært så mett etter alle måltider.

Søvn:
ca 8 timer

Fysisk aktivitet:
Fitbit sier 4500 skritt…

En litt tung dag, det må være været. Det har øst ned i hele dag. Var helt håpløst trøtt til morgenen, og brukte laaang tid på å slepe meg ut av senga. Trøttheten slapp ikke helt taket synes jeg før i 14-15 tiden. Nå føler jeg meg kvikk og fin…Typisk B-mennesker, er det ikke? Vrak om morgenen og dronning om kvelden…
Det er 3 dager igjen av challengen. Jeg har ikke lagt noen klar strategi for hva jeg skal gjøre etterpå, annet enn å fortsette å spise skikkelig mat. Jeg skal selvfølgelig spise melkeprodukter igjen. Er spent på om jeg kommer til å merke noen forskjell…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s