Paleo Challenge 2014 – Dag 22 og 23

Og da var det bare en uke igjen av vårens Paleo Challenge.
I går kveld fikk jeg en fullstendig rydderaptus, og prioriterte å rydde hele stua, ut av skaper på kjøkkenet, og da jeg gikk og la meg på kvelden var alle flater rene. Ah, sjelefred. Stoor kasse med gammelt kjøkkenutstyr på loftet. (underlig, men jeg bruker liksom ikke kakeformene og brødformene mine så ofte lenger…)

Her er hva jeg spiste i går og i dag:

Frokost:
2014-04-03 08.57.47
Dag 22: 1/2 banan og 1/2 avokado + 1 ss kokosolje most sammen med en gaffel. Spiste sammen med kokosmelk, noen friske bær og et dryss kanel på toppen.
2014-04-04 07.47.04
Dag 23: Samme som i går.

Lunsj:
2014-04-03 11.46.40
Dag 22: 1/2 avokado, 2 kokte egg, litt paprika og noen reker
Dag 23: Glemte å ta bilde. Spiste det samme minus rekene.

Middag:
2014-04-03 17.17.41
Dag 22: Min nye favoritt! Søtpotetspaghetti frest i baconfett, bacon, stekt sopp og et par speilegg på toppen. Noen cherrytomater og litt paprika. Mannen likte det også:)
2014-04-04 17.54.05
Dag 23: Hadde besøk av de andre i Paleo Challenge gruppa i dag, og vi laget i stand et skikkelig herremåltid! Helstekt indrefilet (grasforet fra Pampasen i Uruguay) Blomkålsris, kokt nykål, stekte grønne bønner, rosenkål, stekt løk og noen cherrytomater. En god klatt ghee på toppen, og litt stekekraft over blomkålsrisen. Jepp, det var akkurat så godt som det så ut.

Snacks:
Dag 22: En håndfull nøtter.
Dag 23: foreløpig ikkeno’..ble så mett etter middag.

Søvn:
Dag 22: ca 8 timer
Dag 23: 6,5 timer

Fysisk aktivitet:
Dag 22: 7100 skritt
Dag 23: 5100 skritt, burde vært på tur…

Fine dager! Føler meg kvikk og fin, særlig når jeg får sovet. Var litt sliten etter hard trening bare, og nå er jeg så støl at jeg våknet i senga i natt av at det var vondt å snu seg!
Kjempefin ettermiddag. Så deilig å lage mat og være sammen med andre som holder på med akkurat det samme som meg. Synes vi har sånn fint et felleskap, som om vi er en del av et felles prosjekt. Det er den største forskjellen denne gangen, at jeg ikke holder på med alt helt alene.
Også har jeg oppdaget blomkålsris i dag. Det har jeg bare aldri fått somlet meg til å lage, da mannen virkelig avskyr blomkål. Men det tror jeg jammen jeg ikke skal bry meg noe om lenger, for det var utrolig godt! Og veeldig enkelt å lage.
Nå blir det deilig med helg, selv om jeg jobbe litt denne helga også…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s