Paleo Challenge 2014 – Dag 21

Fin, men krevende dag. Vært i Oslo i møte, litt ymse med spisingen…

Her er dagens inntak:

Frokost:
2014-04-02 06.47.08
Var oppe før 06 for 3 dagen på rad…smått med matlyst. Trykte i meg 1/2 banan, noen blåbær og ett jordbær i biter med kokosmelk og et dryss kanel på toppen.

Lunsj:
Glemte å ta bilde. Ble et par kokte egg og noen reker da jeg kom tilbake fra Oslo, sånn i 15-tiden.

Middag:
2014-04-02 17.37.40
Det må vel kalles en enkel middag. En oppvarmet kotelett fra i går, en avokado, en god klatt med ghee smeltet over kjøttet. Godt! Jeg digger økologiske nakkekoteletter fra glade griser:)

Snacks:
Er sulten nå. Det er sent på kvelden…Tar en håndfull mandler og en banan.

Søvn:
I natt ble det ca 7 timer. Det kjenner jeg på kroppen, som føles så mye bedre i dag!

Fysisk aktivitet:
Min PT er tilbake fra flere ukers utenlandsoppdrag, så i kveld fikk jeg endelig trent en skikkelig styrkeøkt. Han er en vidunderlig sadist…At det går an å ha det så vondt, men så er det allikevel så deilig (særlig etterpå). Jeg elsker å løfte tunge ting! Fitbit sier 7700 skritt i dag.

Fin dag, selv om jeg har hatt utfordringer på jobben. Kroppen har vært lett og fin og hodet krystallklart, og det trengte jeg virkelig. Det er dag 21 allerede, dagene suser forbi og jeg tenker nesten ikke over at jeg er på en Challenge lenger. Det går nesten litt av seg selv. Blir ikke fristet av sjokoladehylla i butikken med mindre jeg har sovet skikkelig dårlig og er skikkelig stressa. Da merker jeg suget kommer.
Så nøkkelen er: Søvn og stressmestring!! ( i tillegg til kosthold da). Jeg har nok tidligere fokusert alle kreftene mine på kostholdet, og jeg er forsåvidt glad for at jeg har gjort det for nå går dette med spisinga ganske av seg selv. Kommer også til å fortsette å holde fokus på kosthold, men det er ingen tvil om at søvn og stress også er veldig viktige faktorer for den allmenne velvære og god helse. Og soving er min største utfordring!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s