Paleo Challenge 2014 – Dag 18

Og da var det plutselig lyst til langt på kveld. Ungene var totalt forvirret før de skulle i seng;)
Dagens måltider:

Frokost:
2014-03-30 10.37.58
Ingen overraskelse…3 dl kraft med ett egg vispet inn, finhakket purre og koriander.

Lunsj:
2014-03-30 14.19.08
Et skikkelig restekalas etter i går. Kjøttdeig, grønn salat m/vinaigrette, ovnsbakte søtpoteter og brokkoli, en dæsj guacamole og et par kalde makrellfileter.

Middag:
2014-03-30 17.20.00
Jeg langstekte en flott økologisk ytrefilet av okse som har ligget en stund i fryseren etter at jeg kjøpte en kasse med økokjøtt fra en gård i Sande her i fjor sommer.
Som tilbehør ble det sellerirotmosen som var til overs fra fredag. Den var enda bedre i dag, spedde den ut med litt kraft.
Grønn salat m/vinaigrette, stekt champignon og noen cherrytomater jeg freste på lav varme i olje og hvitløk. Hadde over en dæsj balsamicoeddik til slutt. Kjøttet var helt fantastisk. Rosa og mørt.

Snacks:
Knasket på en gulrot mens jeg lagde middag. Nå i kveld følte jeg virkelig behov for noe godt, så jeg har spist en banan i skiver med litt mandelsmør og cakaonibs. Det ga total tilfredstillelse. Mett ble jeg og…

Søvn:
Litt over 8 timer i natt.

Fysisk aktivitet:
Masse lek og moro med kidsa på lekeplassen i Indre Havn i dag. Vi har slått hjul og stått på hender. Tok noen armhevinger og pullups mens jeg var i gang.
Totalt 6000 skritt sier FitBit. Så rart, hadde på følelsen at jeg har vært mer i aktivitet enn det…

Det er underlig at to dager kan være så ulike. I dag har jeg følt meg akkurat like bra som jeg følte meg dritt i går…
Jevn og fin energi, ikke trøtt, glad og fornøyd.
Vi var en tur til Indre havn. Lekte med ungene på grasset og på lekeplassen. Åh, så gøy det var! Nå har Mini blitt så stor at hun kan være litt mer med, og jeg behøver ikke å bruke hvert ledige sekund på å trille/bære/passe på henne. Nå kan jeg jo være med å leke istedenfor! Jeg har tenkt litt over det senere i dag…hvor godt det føltes å tulle og fjase, slå hjul og øve seg på å stå på hendene. Jeg har ikke gjort sånne ting på evinnelige tider. Hvorfor ikke det? Det er jo så gøy! Målet med dette sommerhalvåret skal definitivt være å leke mer ute med ungene. Her kan du lese mer om hvorfor det er så bra med lek. Turbo og jeg har bestemt oss for at vi skal klare å stå på hendene før sommeren er over, så da må vi bare begynne å øve. Så skal det sier at jeg kjenner godt at jeg er sterkere i kroppen. Prøvde meg med noen spretthopp her og der, klatret på stativene, tok armhevinger, brukte huskestativet som pull up bar. Så digg! Føler meg sterk og spretten.
I går kom forresten nye Vibram FiveFingers i posten. Jeg bestilte noen i sort, da de grå er så innmari «synlige». Til min store overraskelse var det 2 pakker sko i esken jeg var og hentet på posten. De har sendt med et par til meg helt gratis!!
Er de ikke fine?:)
2014-03-30 14.35.05
Så det er iallefall ingen tvil om hvor du bør kjøpe dine Vibrams eller annet treningsutstyr og trening/løpesko, www.barefootshoes.no.

Reklamer

7 tanker om “Paleo Challenge 2014 – Dag 18

  1. Fine sko du liksom…Bælstøgge er vel mer en korrekt versjon…Men de gjør deg glad så da er jeg «happy»

    Gubben

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s