Paleo Challenge 2014 – Dag 17

Mye god mat på tallerkenen i dag!

Frokost:
2014-03-29 09.01.03
3 dl kraft med ett egg vispet inn. Finhakket purre og koriander på toppen.

Lunsj:
2014-03-29 13.13.57
Jeg fant en enslig pakke med makrellfileter i frysedisken på Rema 1000 i går, rasket den med meg og bestemte meg for å ha makrell til lunsj i dag.
3 stk stekte makrellfileter, 1/2 avokado, noen cherrytomater. Også så godt som det var! Makrell er en super fisk, villfanget, smakfull og billig. 400 gram fileter kostet 31 kr (tror jeg det var).

Middag:
2014-03-29 17.09.50
Det skjedde mye på middagstallerkenen i dag, ser jeg:) Økokjøttdeig krydret i taco stil (spisskummin, hvitløkspulver, tørket koriander, paprika, salt og pepper), ovnsbakte søtpotetstrips og brokkoli (også godt krydret), grønn salat med hjemmelaget vinaigrette og hjemmelaget guacamole. Trenger vel ikke pasta med så mye godt tilbehør! Blir nesten sulten igjen bare av å se på bildene av hva jeg har spist i dag:)

Snacks:
En skive av et lite paleobrød stekt i mikroovn som jeg fant en oppskrift på i dag. Kidsa elsket det, jeg og…gjort på 5 minutter. Skal legge ut oppskrift. Til kvelds blir det kanskje en kald makrellfilet som ble til overs fra lunsjen i dag. Eller en banan i skiver med litt mandelsmør på…det er jo lørdag!

Søvn:
Næææ, bare 5 timer og 50 minutter.

Fysisk aktivitet:
Vært på tur, frest rundt i butikken og litt ute, og vips 10.000 skritt!

Men dagen har vært fullstendig bedriten sånn kroppslig sett. Jeg vet ikke om det er for lite søvn, for mye kaffe eller hva pokkern som gikk skeis i dag. Har følt meg uggen, uvel, vondt i magen, slapp, sliten og begredelig absolutt hele dagen. Helt typisk siden jeg la ut en bloggpost i går om hvor fantastisk jeg som regel føler meg…..jadda… (Oh the irony;)
Håper seriøst på en bra dag i morgen. Det er jo så fint vær! Men i dag har jeg bare følt for å sitte inne i sofaen. Tok meg sammen og gikk ut med Turbo og nabojenta mens Mini sov ute i vogna, og det var skikkelig slitsomt!
Bah…

Reklamer

4 tanker om “Paleo Challenge 2014 – Dag 17

  • Føler meg MYE bedre i dag!! At formen kan variere så fra den ene dagen til den andre er helt utrolig!
   Du, jeg putter et egg i krafta, for da synes jeg den metter mye lenger. «Egg drop soup», som er en populær suppe i asia lages på denne måten. Smaker så innmari godt, og da holder jeg meg mett helt til lunsj. Bare kraft til frokost tror jeg hadde blitt litt snaut, hadde nok blitt sulten igjen.
   Når det gjelder kaffe, så prøver jeg å begrense det, men jeg er en skikkelig kaffekjerring! Vi har en nespressomaskin, og kaffen er jo nesten som godis å anse i den forstand alt alle kaffekoppene smaker jo like godt! Aldri sur traktekaffe… Nå som jeg spiser så strikt og ikke har anledning til å «kose» meg så mye med ting å putte i munnen, så merker jeg at jeg plutselig «koser» meg veldig med en kaffekopp istedenfor. Jeg kunne lett ha drukket 5-6 kopper hver dag hvis jeg ikke hadde slått på bremsen. I går tror jeg faktisk det ble 6 kopper. I dag har jeg drukket 3….må stoppe nå og gå over til te.

   • Så fint at du føler deg bedre i dag 🙂

    Jeg trur at den krafta jeg spiser er veldig fet, for jeg holder meg mett i mange timer. Kanskje jeg prøver egg en dag jeg trenger å holde meg mett lenger eller har en magrere kraft. Jeg er veldig for egg i suppe, altså 😉

    Heldigvis må jeg jobbe litt for å ta en kopp kaffe. Jeg hadde nok også tatt litt mye med en slik maskin. Men plutselig drikker jeg nesten ikke kaffe, og jeg vet ikke hvorfor. Skrev om det i dagens post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s