Fredagsinspirasjon!

Hos Marks Daily Apple i dag ligger en historie som traff meg litt ekstra.

Den handler om Dave, som etter på ha lagt om kostholdet sitt fra SAD (standard american diet) til paleo, opplevde å endre fundamentale ting med seg selv. Ting som man egentlig ikke skulle tro kunne endres så mye, nemlig personligheten. Han har gått fra å være introvert til å bli ekstrovert.

Nå vil sikkert de som kjenner meg le høyt, for jeg kan vel neppe klandres for å være introvert…men; han skriver veldig bra om hvordan han tidligere i sitt liv aldri følte at han hadde energi og «krutt» til å leve livet sitt fullt ut! Han hadde en følelse av at det var noe «mer». Et potensial i seg selv, som han ikke klarte å utnytte.
Og DEN FØLELSEN har jeg definitivt hatt selv!
Det datt plutselig inn her jeg sitter i sofakroken. Den største endringen som har skjedd med meg, i tillegg til at jeg føler meg generelt fantastisk, er at jeg føler jeg lever livet mitt til det fulle!
Jeg får til så uendelig mye mer enn jeg gjorde før. Jeg har krefter og energi til å starte på ting, og gjennomføre det! Jeg er ikke så redd for alt lenger, ikke så usikker.
Har gått og fundert på dette en stund, og hadde egentlig konkludert med at det nok må være alderen. At man blir mer selvsikkert og trygg med alderen. Og det er sikkert også en av grunnene til at jeg generelt føler meg tøffere, men jeg tror ikke det er den eneste grunnen.
Jeg tror at god ernæring over tid faktisk reparerer både kroppen og sjelen. De henger antagelig tettere sammen enn vi tror, og jeg tror det er følgene av kostholdet mitt jeg kjenner, det har nemlig blitt så veldig stor forskjell på meg de siste 2 årene.
Så er «bivirkingene» av å (nesten) alltid føle seg bra, ha jevn energi, og aldri føle behov for å sovne i sofaen etter middag, at det er krefter igjen til å gjøre alle de morsomme tingene!

Er det andre som føler at hodet fungerer bedre på skikkelig næring?

Reklamer

2 tanker om “Fredagsinspirasjon!

  1. Jeg kan også skrive under på det. Kostholdet har hatt veldig mye å si for min del. Kan selvfølgelig være litt det at man blir eldre, også, men jeg plasserer det hovedsakelig på kostholdet. Syns det blir selvfølgelig om man tenker litt på det, igrunn…hvilke byggeklosser man inntar burde jo ha en hel del å si. «Mat» er ikke nødvendigvis mat. Så bra at vi har funnet frem til god ernæring! ❤ Og så innmari flott at du bidrar til at flere får kjennskap til hva som funker, med denne bloggen og ved å fortelle din historie. Det er bra samfunnsnyttig, det! *klapp og blomst* 🙂
    Så gøy at du er igang med en PC igjen. Interessant å følge bloggen din. God helg!!

    • Det var en koselig kommentar å stå opp til en lørdags morgen:) Og det er nok som du sier; byggeklossene som er bra for kroppen er bra for hodet også. Jeg er så fryktelig glad og takknemlig over at jeg har funnet veien til den gode helsa. Jeg er glad fot at ungene mine kan vokse opp å få det samme:) Jeg håper jo at denne bloggen kan bidra til at enda noen får opp øynene for at det myndighetene sier kanskje ikke er det eneste rette. Det var en sak i nyhetene her i forrige uke om at noen mente at barn ikke måte få smør på fisken! Jeg leste det ikke så nøye, ble så innmari sint. Tenkt at det har gått så langt!, Det er bare dodsens trasig! Jobben med å spre kunnskap er viktig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s