Paleo Challenge 2014 – Dag 8

Pussig vær,startet med snø og 0 grader. Endte på sol og 11 grader…Kjære våren; du må gjerne komme for å bli.
Og her er hva jeg har spist i dag:

Frokost:
2014-03-19 08.06.21
3 dl kraft med et egg vispet inn. Krydret med salt, pepper og tørket persille.

Lunsj
20140319_120618
Salat, spaghettisquasj og kjøttsaus fra middagen i går. Ett egg og litt paprika.

Middag
20140319_182815
Frokost til middag i dag. Omelett av 3 egg og litt kokosmeld. Bacon, 1/2 avokado og noen paprikastrimler.
Jeg fikk litt hjelp av Mini til å fortære dette måltidet, da hun elsker å sitte på fanget mitt mens jeg spiser og smake på alt det rare jeg har på tallerkenen.

Snacks
Noen melonbiter og cashewnøtter kl. 15.
Nå til kvelds kommer jeg til å spise noen bær med litt kokosmelk og et dryss kanel over.
Eller kanskje ikke…er egentlig ganske mett etter sen middag.

Søvn
Yes! Sov i 7 timer og 40 minutter i natt. Det var slett ikke så verst.

Fysisk aktivitet.
Gikk 4 km på mølla på jobben i dag, og med min planlagte kveldstur tror jeg jammen at jeg runder 10.000 skritt.

Har hatt en mye bedre dag i dag, sånn rent fysisk. Etter en dårlig start lettet alt i 10-tiden, og jeg har ikke hatt noe hodepine eller magevondt eller andre ubehag resten av dagen. Deilig. Men; så har jeg bare drukket 2 kopper kaffe, og det var før jeg dro på jobb. Jeg sov lenge i natt. Jeg har spist litt mer karbo til frokost. La til en banan, da jeg husker fra forrige challenge at jeg har det bedre med litt mer karbo enn nesten ikkeno’. Så jeg vet jammen ikke hva som er årsaken til at jeg føler meg bedre. Kanskje en kombinasjon av flere ting? Håper iallefall det fortsetter sånn i morgen. I ettermiddag fikk jeg en dårlig nyhet i jobbsammenheng, og ble superstressa…det skal jeg si økte sukkersuget! Jeg kunne bare merke hvordan jeg plutselig så lengselsfullt på en pose vingummi i skapet som mannen har kjøpt på danskebåten. Jeg har ikke tenkt på den overhodet frem til nå. Stress = behov for å spise søtt («stakkars meg, må spise noe for å kose meg litt»-tankegang). Har roet meg nå, skal bruke resten av kvelden til å sette på en gryte med kraft (tomt i frysen! Gisp!) og gå en liten kveldstur.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s