Paleo Challenge 2014 – Dag 4

En fin lørdag går mot slutten, og her er dagens måltider.

Frokost:
2014-03-15 09.23.18
Banan/avokadoyoghurt med en håndfull mandler, noen blåbær og et jordbær i biter.

Lunsj:
2014-03-15 14.50.20
Omelett med kjøttrester fra i går, hjemmelaget aioli og salat.
Glemte å ta bilde så jeg måtte forsyne meg en 3. gang for å få knipset bildet. Ble så mett at jeg måtte droppe biffmiddagen som var planlagt for kvelden!

Snacks/kveldsmat
2014-03-15 20.28.19
Bacon og guacamole «sandwitch». Seriøst; gå og lag nå. Dette er den beste kveldsmaten jeg til dags dato har spist! Oppskrift følger i neste innlegg.

Spiste også litt gaiamelon i ettermiddag, samt ett jordbær.

Søvn:
Jadda, sov som en helt i natt. Hele 8 timer og 40 minutter!

Fysisk aktivitet:
Foreløpig 5800 skritt, som er altfor dårlig! Vurderer å gå meg en kveldstur. Men; jeg trente i dag:) Hjemme for meg selv. Brukte Turbo som vekt da jeg tok knebøy og brukte kettlebell’n min til skulderpress. Tok armhevinger, utfall med kettlebell og planken. Tok skikkelig i og følte at det var en fullverdi treningsøkt- Veldig fornøyd med meg selv! Jeg har bare aldri fått til hjemmetreninga, så jeg håper dette blir starten på en ny æra. Det er litt digg å ikke måtte springe på helsestudioet hver gang man skal løfte en vekt.

I dag har jeg hatt snev av lavkarboinfluensa synes jeg. Litt rar i magen, hodepine hele dagen og vondt i leddene. Men; har allikevel hatt en lett følelse i kroppen. Har tasset rund med «tåskoa» mine hele dagen og følt meg skikkelig spretten. Jeg er glad og tilfreds. Savner ingenting i matveien. Så var det sol i dag, vi har vært masse ute i solveggen og det hjelper selvføgelig på humøret.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s