Paleo Challenge 2014 – Dag 3

Og da var det helg! Her er dagens måltider:

Frokost
2014-03-14 07.29.27
Frokostkjøttkaker, 1/2 eple i båter, en håndfull makadamianøtter

Lunsj
2014-03-14 12.07.14
En kjøttkake til, noen skiver andrebryst fra middagen i går, 2 egg, 1/2 avokado, resten av eplet, et par jordbær. Mett.no!!

Middag
2014-03-14 17.47.02
Salatwrap med pulled pork (veldig mør svinenakke), grønnsaksstaver, avokado og hjemmelaget aioli

Snacks
Foreløpig ikke spist noe snacks, men har kjøpt 1/2 gaiamelon jeg tenkte å ta noen biter av senere i kveld.

Søvn
5 timer og 48 minutter ifølge FitBit Flexarmbåndet mitt. Huff, det er for lite. Jeg ble så veldig i farta på kjøkkenet i går kveld. Måtte liksom lage opp noen kjøttkaker, så jeg hadde noe skikkelig godt å spise i dag, og vips så var klokka altfor mye!

Fysisk aktivitet
9100 skritt foreløpig. Det syntes jeg var litt lite, jeg gikk jo nesten 2 timer på kontormølla i dag! Jeg tror ikke armbåndet registrerer alle skrittene når jeg har begge hendene oppå pulten og skriver på pc’en mens jeg går. Da ligger jo hendene stille…
Synes iallefall jeg har vært bra i farta i dag.

Fin dag, men trøtt. Nå gleder jeg meg til å hoppe i køya. Fredag kveld er normalt en kveld hvor jeg ville spist litt mørk sjokolade, kanskje noen «Øffer» (dansk baconsvor, ekstra god og nesten bare fett). Kjener ikke så veldig sug synes jeg. Foreløpig går det fint.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s