Paleo Challenge 2014 – Dag 2

Føler meg godt i gang! Og her er dagens måltider:

Frokost:
2014-03-13 08.01.19
Kraftsuppe med et pisket egg, noen finhakkede korianderblader på toppen.

Lunsj:
2014-03-13 11.48.18
Ovnsbakt økologisk oppdrettslaks som jeg fant i fryseren i går, da jeg ryddet plass til 13 kg økologiske kraftbein som min favorittbonde, Tore Jardar Wirgenes, leverte på døra til meg:) Jeg har egentlig sluttet å spise oppdrettslaks, men økologisk er iallefall litt bedre… 2 egg, paprika, noen agurkskiver. Ett eple og noen macadamianøtter som ikke ble med på bildet.

Middag:
2014-03-13 17.13.51
Ovnsbakt andebryst, gulrøtter, sukkererter og veldig gode grønne bønner, denne gangen stekt i ghee. Istedenfor saus hadde jeg stekekraften fra andebrystene.

Snacks:
Ble litt fysen her til kvelds. Spiste en liten bit banan og 1/2 eple i båter som jeg dyppet i mandelsmør.

Søvn:
For lite! Bare 5,5 timer ifølge min FitBit Flex.
Forresten en artig liten duppeditt jeg har kjøpt meg.
Flex
FitBit Flex er et smartarmbånd som har en liten datamaskin innebygget. Denne gir diverse info om f.eks hvor mye man sover, søvnkvalitet, dagens aktivitetsnivå, skritteller osv.
Armbåndet «snakker» trådløst med datamaskinen, så når jeg logger meg på fitbit.com for å se hvor aktiv jeg har vært, så synkroniserer den og viser dette skjermbildet (dette er satt opp for meg, andre kan ha andre oppsett på sin profil):
2014-03-13 20.40.13
Jeg har lenge vært nysgjerrig på hvor mye jeg faktisk sover, så jeg forbasket meg på at jeg endelig skal finne ut av det.

Fysisk aktivitet:
I går gikk jeg nesten 10.000 skritt, som er målet mitt for hver dag. Dette overvåker også FitBit Flex. Jeg går på Kontormølla mi hver dag i min. en time, og enda så er det vanskelig å nå de 10.000 skrittene! I dag får jeg det ikke til…

Litt daff dag, selv med strålende sol! Antydning til hodepine sånn jevnt over hele dagen. Savner faktisk ikke sjokolade…iallefall ikke enda. En kollega kom innom kontoret i dag og hadde kjøpt is. Jeg takket pent nei, uten at det røsket i søtsuget:)

Reklamer

2 tanker om “Paleo Challenge 2014 – Dag 2

    • Du må laste ned et lite program fra FitBit sine hjemmesider, og når det ligger på pc’en og du har satt i den duppeditten som snakker med armbåndet, så går resten av seg selv. Det er en lettfattelig bruksanvisning med i pakken for hvordan du kommer i gang. Jeg tror jeg brukte 30 minutter på å sette meg inn i det og komme i gang. Veldig enkelt, og veldig gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s