Godt nytt år!!! Velkommen 2014!

Jah! 2014 er her! Nyttårsforsettene bobler i blodet, fra nå av skal jeg fikse alt og gjøre alt jeg har hatt planer om. Blogge 4 ggr. i uken, spise strikt paleo, sove 8 timer hver natt, trene 3 ggr i uka, gå mye mer og spurte av og til. Jeg skal slutte å kjøpe noe som helst, bare klare meg med det jeg har, sette av 3 kvelder i uka til kjøkkeneksperimenter, planlegge ukesmenyer hver uke og ukeshandle hver mandag. Være glad og fornøyd hver dag, huske å ta vitaminene mine, jobbe effektivt dagen lang, og begynne å strikke….

Eller kanskje ikke…har vel ikke helt trua på at jeg skal få til alt dette på en gang.

Men; noen mål har jeg satt for meg selv, og disse skal jeg forsøke å jobbe målrettet mot i 2014.

1. Spise forholdsvis strikt. (ikke noe smågodt/sukkerorgier fredag-søndag)
2. Fortsette styrketreningen jeg begynte med før jul. (Jeg elsker styrketrening!!)
3. Bruke kontormølla på jobben hver dag kombinert med dagslyslampa nå i mørketiden.
Slik ser det ut forresten:
2014-01-14 08.41.24
4. Ta sol 2 ganger i uka, 10 min. hver gang.
5. Få til ukemenyplanlegging og ukeshandling. I alle fall handling for noen dager om gangen så jeg slipper å fly på butikken hver dag, som jeg driver med nå.

5 mål. Dette har jeg trua på at jeg skal få til!
Foreløpig synes jeg det går bra med pkt.1,2 og 3, men ukesplanlegging og solarium har jeg ikke kommet i gang med enda.
Jeg var så i farta her føl jul og satte opp noen tiltak som skulle motvirke mørketidens effekt på hodet mitt, men jeg fikk det ikke helt til. Få bare fortsette å prøve. Synes fortsatt det er traurig med mørketid, men nå går vi heldigvis mot våren! Bare den halve timen det er lysere om dagen merkes godt:)

Så blir det deilig å komme i gang med blogginga igjen. Har mange poster på lista som bare venter på å bli skrevet. Det er så stas at det er jevnt og trutt med trafikk her inne, selv når jeg ikke har blogget på lenge.

Noen andre som har nyttårsforsetter og satt seg mål for 2014? Hvordan har dere tenkt å gå frem for å nå målene deres?

Reklamer

2 tanker om “Godt nytt år!!! Velkommen 2014!

  1. Vel, jeg har tenkt å 1) fortsette å lese bloggen din fra sofakroken og la meg imponere av de flotteste retter.

    Så 2) handle en gang i uka og spise mer paleo/lavkarbo og kvitte meg med litt mageflesk og ut å gå og ta solarium og se smashing ut til bryllupet i april og få gullungen til å begynne å sove heile natta og slutte med bleie.
    Sånn cirka 😉

    • Du har vel ikke noe mageflesk!! Solarium før bryllupet er sikkert ikke så dumt, men smashing kommer du til å være uansett kjære deg:) Lykke til med sovings hele natten, dessverre er det lettere sagt enn gjort. Jeg er fortsatt våken en gang eller to stort sett hver eneste natt, selv om Turbo nå har blitt 5! (Mini sover heldigvis som en prest). Vi snakkes! God klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s