Lesestoff!

Hipp hurra, ikke mindre enn 3 pakker med bøker ventet på meg da jeg kom hjem fra jobben i dag:) Hva skulle man gjort uten Amazon.com? Bøker er genialt å kjøpe på nett, særlig paleokokebøker og andre matfaglige bøker. Det er stort sett alltid en eller annen bok på vei hjem til meg i posten. Amazon har billige bøker og man slipper å betale toll og mva. I dag kom disse 3 bøkene hjem til meg:
2013-10-15 20.35.23
Everyday Paleo – Italian cuisine av Sarah Fragoso (dama fra denne bloggen). Har gledet meg skikkelig til denne boka, da jeg likte så godt den forrige.
Make Ahead Paleo, av Tammy Credicott. Håper på å få litt inspirasjon til planlegging. Jeg kan fortsatt bli mye flinkere til å planlegge og lage ting i forkant.
Quick and easy Paleo Comfort Foods, av Julie and Charles Mayfield. Det er høst. Da trenger man Comfort Foods;)

Tekoppen er klar, sofakroken likedan. Nå skal hu mor bare kose seg resten av kvelden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.