Fredagsinspirasjon

Her kommer en fredagsinspirasjon sånn helt på tampen av dagen. Jeg burde jo vært i seng for lengst, men Mini hoster og harker til hun spyr, og vil ikke legge seg og sove igjen etter at hun våknet kl. 22.00.
Dagens leserhistorie fra Marks Daily Apple synes jeg er så flott fordi denne karen har ikke bare endret sitt eget liv, men han har spredd budskapet rundt til både foreldre og kolleger, med det resultat at blant annet foreldrene hans er i sitt livs form i en alder av 70! Ser dere mamma og pappa, det er aldri for sent! Det er bare å sette i gang:)
God helg, alle sammen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s