21Day Sugar Detox – Dag 21

Den siste dagen er snart over. 3 uker med bare ren, god og sunn mat!

Her er dagens måltider:

Frokost:
2013-08-21 08.06.55
Banan og avokado»yoghurt» med en håndfull valnøtter og noen jordbær i biter over. Så godt altså! Måtte dele litt med Mini som satt ved siden av meg og gapte;) En favoritt for store og små…

Lunsj:
2013-08-21 13.23.41
Middagsrester fra i går; grønn salat med olivenolje og balsamicoeddik, eggerøre, noen pølsebiter, soltørkede tomater og ett kokt egg.

Middag:
2013-08-21 17.19.20
Biff med bernaise, stekt løk, grønne bønner og tomatsalat.

Snacks:
Noen macadamianøtter og hvitløksfylte grønne oliven sånn i halv tretiden. Har ikke spist noe etter middag i dag, men det står et bananbrød i ovnen og dufter helt uimotståelig, så det blir nok en skalk med smør på mens det fortsatt er varmt.

Søvn:
La meg halv elleve og sov hele natten til 06.30, bare avbrutt en gang av Turbo som måtte på do. DIGG!

Fysisk aktivitet:
Neida…

En natt med nok søvn, og energien er tilbake på topp! Hatt en kjempefin dag, fått gjort masse på jobben, vært hos fotpleier og blitt stelt med (anbefales, kjennes ut som om jeg har gått på skyer resten av dagen). Har fått ryddet i Mini sine klær i kveld, samt bakt bananbrød og nå sitter jeg egentlig her og lurer på hva mer jeg kan få gjort i kveld. Det er sånn jeg vil ha det hver dag! 21 dager går fort. Når man starter på dag 1 så virker det bare så lenge til, men så kommer man inn i tralten og da går det av seg selv. I morgen har jeg egentlig ikke planer om å gjøre så mye annerledes enn jeg har gjort disse 3 ukene, med unntak av at jeg skal ha en kopp kaffe når jeg står opp i morgen. Det gleder jeg meg til. Også kom det en pakke fra Iherb i går med en variant av Larabar som jeg aldri har prøvd før; Chocolate Chip Cookie Doug. Den høres helt fantastisk ut…må nok smake på en sånn i morgen, ja:) Turbo syntes iallefall den var kjempegod. Takk for følget dere som har fulgt meg disse dagene, takk for gode kommentarer:) I morgen kommer det en oppsummering.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s