21Day Sugar Detox – Dag 19

Det er bare 2 dager igjen!

Dagens måltider:

Frokost:
2013-08-19 07.13.36
Banan/avokado «yoghurt» med en håndfull valnøtter og litt bringebærkrem. Ny frokostfavoritt.

Lunsj:
2013-08-15 08.25.49
Egg, avokado og noen macadamianøtter

Middag:
2013-08-19 17.13.50
Grillet kylling, «squasjfettucine» og sukkererter frest i hvitløk og olivenolje.

Snacks:
Et par av sjokolademuffinsene fra i går, noen kokosflak til kvelds.

Søvn:
Var i seng til 23, Mini våknet rundt midnatt og ellers knystet hun et par ganger ila natten, så jeg våknet men sovnet raskt igjen. Så våknet hun 05.30! Aargh, jeg får helt noia hvis dette er det nye ståopp tidspunktet her i huset. Det er bare så gudsjammerlig tidlig! Under 7 timer er litt for lite, kjenner jeg…

Fysisk aktivitet:
Nei, ikke i dag heller…

Fin dag, men trøtt. Kjenner at det går litt treigere i topplokket enn til vanlig. I kveld har jeg vært i hagen og plukket solbær. Det er så mye bær at fryseren kommer til å bli full! Vel, trenger ikke akkurat å plukke alle. Har lyst til å ta en skogstur og se etter blåbær en kveld også. Lykken er å ha fryseren full av fryste sommerbær gjennom hele vinteren:)
Rart at det bare er to dager igjen til jeg er ferdig med Detox’en. Gleder meg litt til å spise mat uten å måtte ta bilde av den først, samtidig så liker jeg godt å blogge om hva jeg spiser. Det er veldig motiverende. Kikket akkurat igjennom bildene jeg har postet de siste ukene, og da blir jeg så glad! Jeg spiser utrolig mye god og næringsrik mat:)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s