21Day Sugar Detox – Dag 17

Dette har jeg spist i dag:

Frokost:
Frokost 17.08
Ett frokostrundstykke med ett egg, litt avokado og tomat, 1 glass mammas supersmoothie.

Lunsj:
Lunsj 17.08
I farten på vei til barnebursdag, 1 skive bananbrød med masse smør, ett egg

Middag:
Middag 17.08
Grillmat, søtpotetrester fra i går, grønn salat.

Snacks:
Snacks 17.08
Det var lenge mellom lunsj og middag i dag, så jeg lagde meg et rundstykke som jeg delte på høykant i mange tynne skiver, smurte på smør og jordbær/mandelsmør.
Skal i tillegg lage grønnkålchips igjen i kveld, det er jo så godt!

Søvn:
Fortsatt bare tull… Det var vanskelig å sovne i går kveld, sikkert fordi jeg sov så lenge på dagen. Sovnet kanskje rundt 01.30, Mini våknet og var kjempelei seg 04. Det tok iallefall 45 min. før hun sovnet igjen. Så våknet hun igjen 06.30, og da sto vi opp.

Fysisk aktivitet:
Nei.

Åh, trøtt i dag. Ellers hatt det fint, ikke så mye mer å si. Jeg merker èn ting veldig godt; når jeg har sovet lite og er skikkelig trøtt som i dag, så er det veldig mye vanskeligere på holde seg unna alskens snask og godis. I dag har jeg hatt kjempelyst på sjokolade, kaffe og Turbo sin lørdagsgodis. (men jeg har klart å holde meg unna, altså…)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s