21Day Sugar Detox – Dag 16

En pussig dag…

Her er dagens måltider:

Frokost:
Ingen bilder, var helt i ørska kl 06, da jeg heiv i meg et par skiver bananbrød med smør.

Lunsj:
Lunsj16.08
«Paleoyoghurt» med en håndfull valnøtter og et par jordbær i biter. Åh, det var godt. Tok 5 min. å lage. Fant oppskriften på en kjempebra blogg jeg oppdaget for noen dager siden. Sjekk ut «Under vårt tak». Det vrimler av gode oppskrifter på denne bloggen.

Middag:
Middag 16.08
Kjøttsaus av elgkjøttdeig, grønn salat og ovnsbakte søtpotetbåter surret inn i bacon.

Snacks:
Spiste resten av grønnålchipsene fra i går.
Grønnkål
Ser den ikke god ut?

Søvn:
Den hittil verste natten på leeenge. Var alene hjemme i natt så jeg fant liksom ikke helt roen selv om jeg var i seng før 23. Så gikk det slag i slag store deler av natten med Mini og Turbo som våknet om hverandre og skulle på do, ammes, ta på dyna, ta på dyna en gang til osv osv… Mini våknet forøvrig kl. 05.30 og da var det bare å stå opp… Jeg kjørte dem i bhg kl 07! (stakkars små) og dro rett hjem og la meg igjen. Våknet av at en kollega ringte og vekket meg kl. 12.30…Hups, snakk om å forsove seg. Kanskje like greit, tydelig at kroppen krevde litt søvn nå.

Fysisk aktivitet:
Nei, ikke i dag heller.

Bortsett fra at jeg forsov meg ganske kraftig, har resten av dagen vært ganske fin. Litt tung i hodet, men det er kanskje ikke så rart.

Reklamer

2 tanker om “21Day Sugar Detox – Dag 16

 1. Hej!

  Vilken fin blogg du har 🙂

  Visst är det härligt med ren och naturlig mat! Banan och avokadoyoghurten är ju så god och enkel att göra.

  Tack för ett fint inlägg och din länkning till oss!

  Jenny & Magnus

  • Oi, så stas at dere har vært og kikket innom! Jeg bare elsker bloggen deres, og linker til dere så ofte jeg kan. Jeg synes dere har så mange gode oppskrifter liggende på bloggen som gjør paleolivet lettere å få til for meg og alle andre. De raske, enkle og samtidig smakfulle oppskriftene kan man jo aldri få nok av:) Tusen takk for hyggelig kommentar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s