21Day Sugar Detox – Dag 15

Under en uke igjen. Så fort det har gått!

Dette har jeg spist i dag:

Frokost:
2013-08-15 07.20.56
2013-08-15 08.25.49
Spiste først et par små pannekaker som var igjen etter at jeg hadde laget niste til ungene. Blendet 2 egg, 1 liten banan og 1 god ss mandelmel. Stekte små lapper i kokosolje i panna på medium varme. Fort og kjempegodt.
Så spiste jeg frokost da jeg kom på jobb. 1 egg, 1/2 avokado og noen macadamianøtter.

Lunsj:
2013-08-15 12.14.52
Fant en ny salat på butikken i går som heter «Cosmo», den er en blanding av isberg og romanosalat. Store solide blader, helt ypperlit til wraps! Så da ble det wraps i lunsjen. Skinke fra Grøstad gris, avokado, tomat og (skyt meg) en liten stripe ferdigmajones…

Middag:
2013-08-15 17.27.11
Spiste torsk hos mamma som vanlig på torsdager. Brokkoli, kokte gulrøtter, uanstendige mengder smeltet smør og (skyt meg en gang til) en liten potet…

Snacks:
2 gulrøtter, noen grønnkålchips til kvelds laget av selvplukket økologisk grønnkål fra Virgenes Gård. Det er bedre enn potetgull, jeg sverger!

Søvn:
Pfff…bare vas. Sovinga går skikkelig dårlig om dagen. Ble ca 5 timer i natt. Litt sent i seng, våknet 03 av Mini og da hun hadde sovnet skulle Turbo på do. Jeg brukte sikkert 30 min. på å få sovna igjen. Våknet av Mini igjen 05.30, så da var det bare å stå opp…

Fysisk aktivitet:
Niks.

Trass i dårlig søvn, har jeg hatt en kjempefin dag. Kroppen føles fin, selv om jeg får lett litt hjertebank når jeg har sovet lite. Det slo meg i dag at jeg har ikke hatt så veldig sjokoladesug denne gangen. Søtsakene har vært det letteste å gi opp, det har vært verre med kaffen. Til daglig savner jeg den ikke så fælt lenger, men når jeg kommer hjem til mamma får jeg fryktelig lyst på kaffe. Tror nok vanen har mye å si. Mamma og jeg går og susler i kaffekoppen stort sett kontinuerlig når jeg er på besøk:) Kaffe= kos og de gode samtalene. Gleder meg til i morgen, jobb er bra, hipp hurra:)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s