21Day Sugar Detox – Dag 14

Og her er dagens matinntak:

Frokost:
2013-08-14 08.57.30
1 kokt egg, 1/2 avokado, noen makadamianøtter

Lunsj:
2013-08-14 12.19.17
Dette må jo være ett av de mest udelikate bildene på denne bloggen! Var nesten ferdig med å gafle i meg restene fra i går; en svinekotelett, spaghettisquasj og surkål, da jeg kom på at jeg måtte ta bilde…Men godt var det;)

Middag
2013-08-14 17.01.46
Omelett med skinke, grønn bladsalat med olivenolje og balsamikoeddik. Hadde hastverk, så dette tok 5 min å lage, og 10 min. å spise.

Snacks:
Noen buffalovinger på en restaurant i byen. Hadde barnevakt, mannen og jeg var faktisk på date i kveld:)

Søvn:
Ca 6,5 timer. Litt lite.

Fysisk aktivitet:
Niks

Vært trøtt, men hatt en kjempefin dag allikevel. Kroppen føles så bra. Har ryddet absolutt alle papirer og ting på kontoret mitt, så nå er det helt strøkent! Tror det er første gangen ever! Ble helt ryddig i hodet også. Super kveld på date med mannen, det er ikke så ofte vi er på vift for oss selv.

Reklamer

2 tanker om “21Day Sugar Detox – Dag 14

  1. Jeg liker lunsjbildet 😀 Vitner om god matlyst. Jeg leser litt fra ‘Primal Blueprint’ og han sier søvn og restitusjon er veldig viktig. Søvn går foran trening. Jeg har forresten sansen for en liten middagslur.

    • Ingenting i veien med matlysten, nei!! Søvn et definitivt øverst på lista mi. Jeg sover for lite, og merker det på hele kroppen. Synes jeg begynner å få litt mer dreisen på treninga, men jeg er helt enig med deg. Søvn er viktigst. Primal Blueprint var forresten den første paleoboken jeg leste, og ble hekta:) Mark Sisson er en fantastisk inpirerende person!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s