21Day Sugar Detox – Dag 12

Gratulerer med dagen, kjære mamma. For en fin bursdagsfeiring vi har hatt:)

Dagens måltider:

Frokost:
2013-08-12 08.08.12
Ett kokt egg med smør og litt salt på. Et par bittesmå brødskiver av paleobrødet jeg bakte i går kveld.

Lunsj:
2013-08-12 13.22.15
Kokosmelk med litt vaniljeekstrakt, en håndfull valnøtter, noen jordbær og blåbær.

Middag:
2013-08-12 18.02.59
Fantastisk bursdagsmiddag til ære for min kjære mor….også glemte jeg å ta bilde! Ja, ja…tok bilde av restene iallefall. Vi grillet indrefilet, stekt løk, tomatsalat og verdens beste brokkoli, Jacobs Bernaisesaus. Så godt at jeg spiste meg helt ut av kartet.

Snacks:
De andre spiste bursdagskake, og til meg selv bakte jeg eplekrydderkaka. Den ble like god i dag, og skal spises til frokost i morgen:) Digger kaker som er så sunne at de kan spises til frokost også.

Søvn:
Vel, hva skal man si… Mini våknet hver halvtime/time fra hun la seg til kl. var 02. Da våknet Turbo, så ble det litt frem og tilbake med henne. Jeg sovnet kanskje ca 02.30. Mini våknet igjen 06, Turbo kom 06.30, vi klarte å dorme videre til 07.30 men så var det bare å stå opp.

Fysisk aktivitet:
Nei, pilatesen er flyttet til i morgen pga bursdagsfeiring.

Trass i alt for lite søvn, har jeg følt meg superkvikk i dag. Var i byen og gjorde noen ærender, rakk en tur på jobben også før Mini våknet fra luren sin (hun var hjemme med pappa pga feber). Da jeg kom jeg var det nesten så jeg boblet over av energi! Det er så deilig! Jeg vil at hver dag skal være sånn. I morgen blir jeg sikkert kjempetrøtt og daff igjen, slipper nok ikke unna den dårlige natten allikevel.

Reklamer

13 tanker om “21Day Sugar Detox – Dag 12

  • Den er jo mye av det samme som en 30 dagers challenge, men kanskje litt «snillere»? Det er f.eks greit med bananbrød og paleopannekaker. På en whole 30 skal man vel helst ligge unna «paleofisert» mat… Jeg tok en whole 30 i våres, men denne gangen synes jeg det går lettere. Kanskje fordi jeg har kuttet kaffen også, føler meg iallefall helt fantastisk:) Så fint at du er innom bloggen:)

   • Det går jo lettere hver gang. Etter hvert vet man jo hva man må «jobbe med», slik at en whole30 ikke nødvendigvis er det eneste rette å gjøre. 21 dagers detox virker jo veldig bra for deg 🙂 Spennende lesning!

   • Bra poeng! Jeg vet godt hva som er min (veeldig) svake side, nemlig sukkeravhengighet, så en whole 30 hvor formålet blant annet er å finne ut hva man tåler/ikke tåler, er som du sier ikke nødvendigvis det jeg trenger å gjøre akkurat nå. Jeg vet allerede hva som går bra og hva som går rett vest;)

   • Selv synes jeg melk i kaffin er ca det beste i verden. Hardt å slutte, men nye vaner skal bygges 🙂

    Fri for sukker nå?

   • Fri for sukker med unntak av ett og annet eple og litt annen frukt jeg spiser til måltidene. Det synes jeg er innenfor det jeg kan leve med. Samtidig så skjelver jeg litt i buksene for hva som kommer til å skje når jeg nå er ferdig med disse 21 dagene…. Har laget meg en slags regel om at jeg skal gi meg selv lov til å spise en og annen paleomuffins søtet med honning/lønnesirup + pittelitt 86% sjokolade. Thats it! Jeg har nedlagt forbud mot e-stoffinfisert lørdagsgodis og vingummi, punsjknapper, fløtekarameller og all annen godis som jeg vet fører meg ut i uløkka;)
    Melk i kaffen høres ikke ut som den verste vanen;) Prøvd med kokosmelk? Kanskje ikke helt det samme?

   • Ikke det samme! Men sort kaffi er godt det også, vi kjøper god kaffe og kverner bønnene selv.

    Forstår du er spent! Er så lett å havne på kjøret. Men nå er du så vant til uten at jeg tror det vil gå bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s