21Day Sugar Detox – Dag 11

Halvveis allerede!

Og her er dagens matinntak:

Frokost:
2013-08-11 08.38.48
Kokosmelk (den harde delen av en boks som har stått i kjøleskapet og blitt helt stivnet) med litt vaniljepulver, en håndfull valnøtter, litt jordbær og blåbær. Kjempegodt og helt utrolig mettende. Jeg var mett i timesvis etterpå

Lunsj:
2 skiver bananbrød med smør, litt frukt. Tok ikke noe bilde. Var på barseltreff.

Middag:
2013-08-11 17.00.33
Restesalat og kjøtt fra i går, samt eggerøre.

Snacks:
Ikke noe enda. Tenkte å smake på et brød jeg har bakt senere i kveld, men er foreløpig ganske mett etter middag.

Søvn:
Huff, ble altfor lite! Jeg følte meg så utrolig guffen i går kveld etter at jeg spiste så mye til middag, at kvelden gikk med til å sitte helt stille og kjenne på at maten satt helt oppi halsen på meg. Vemmelig:( Sovnet ikke før halv ett, ble vekket av Mini halv fem, Turbo halv seks, før Mini sto opp halv syv. Jadda…sånn går no nettene. Altfor få timer!

Fysisk aktivitet:
Nei, ble ikke noe kveldstur heller, prioriterte baking.

Som sagt, altfor lite søvn = trøtt og daff hele dagen. Fikk en liten 5 minutter på sofaen i ettermiddag, det hjalp litt. Ellers var jeg på barseltreff i dag hvor vi hadde felles feiring av at alle småttene i gruppa nå har rundet 1 år. Det var kaker og kaffe. Jeg klarte fint å holde meg unna. Det luktet riktignok veeeeldig godt av sjokoladekaka, men jeg sto imot;) Det var verre med kaffen faktisk, like før jeg røk på en halv kopp. Telte til 10 og lagde meg en kopp te istedenfor. Mini har forøvrig blitt syk, hun kjentes ut som en liten kokt potet da jeg la henne i kveld. Hun våkner ca hver time, så denne natten blir sikkert heftig. Det betyr at det ikke blir jobb på meg i morgen. Mamma har bursdag, så jeg får bake litt istedenfor å jobbe. Også jeg som gledet meg sånn til å komme på jobb igjen;)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s