21Day Sugar Detox – Dag 9

Det er fredag allerede. Første uken på jobb unnagjort.
Her er dagens måltider:

Frokost:
2013-08-09 07.21.04
Paleo Arme Riddere, favorittfrokosten til både meg og jentene.

Lunsj:
Omelett av 3 egg, litt kokosmelk, salt og pepper. 1 avokado. Glemte å ta bilde.

Middag:
2013-08-09 18.11.07
Stekt sei, brokkoli med masse smør, noen cherrytomater.

Snacks:
Jeg spiste noe jeg ikke skulle ha spist i dag….Hadde kjøpt en glutenfri ferdigpizza til mannen og Turbo, bare for å teste hvordan den smakte. Så skulle jeg bare ta en bit for å kjenne selv, men så smakte den faktisk ganske ok med ekstra ost og salami på…endte med at jeg spiste et lite, lite stykke. Huff da…:/
Til fredagskosen rørte jeg sammen 1 ss kokossmør, 1 ss kokosolje, 1 ss mandelsmør, 1 ts raw kakaopulver og en liten dæsj vaniljeekstrakt. Blandet i en god ts kakaonibs også. Kjempegodt å dyppe eplebåter i.

Søvn:
Jeg var i seng før 23, men sovnet ikke med en gang. Like greit for Mini våknet halv tolv og holdt det gående en time. Sov 6 timer frem til halv syv.

Fysisk aktivitet:
1 time gå/løpetur i skogen. Litt styrketrening på lekeplassen bak huset.

Normalt er 6 timers søvn for lite for meg, men jeg har ikke vært trøtt. Føler meg virkelig helt fantastisk! Glad og fornøyd og masse energi. Jeg er overrasket over hvor bra det har vært å begynne på jobb igjen. Mini trives godt i bhg, og tilvenningen har foreløpig gått veldig fint, men merker godt at hun er sliten på ettermiddagene. Det er så deilig å levere dem begge to og kjøre på jobb og ha mange timer helt for meg selv. Jeg hadde helt glemt bort hvordan det var. Det er nesten så jeg gleder meg til mandag. Dette mat/niste greiene er en utfordring, jeg skal ikke legge skjul på at det tar mye av tankevirksomheten min, men jeg får det nå til på ett vis. I helgen skal jeg eksperimentere med noen paleobrødoppskrifter og se om jeg kan komme opp med et brød som Turbo liker godt nok til å ha i nistene sine. Det gjør det enklere om morgenen å ikke måtte steke, brase og kokkelere noe som skal i nista. I morgen blir det gårdsbesøk til Virgenes Gård om været holder. Gleder meg til å plukke brokkoli i åkeren!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s