21Day Sugar Detox – Dag 7

Og vips så var det gått en hel uke! Bare to igjen:)
Dagens matinntak:

Frokost:
2013-08-07 09.17.41
Rakk ikke å spise noe før jeg kom på jobb etter å ha levert i bhg. Noen kakestykker fra gårsdagens eplekrydderkake, 4 moreller. Dæggern, den kaka er altså så god! Også ikke noe søtning i den, allikevel smaker den så godt. Denne kommer til å bli en gjenganger…

Lunsj:
2013-08-07 11.43.39
Samme som i går. Grønnsalat med olivenolje og balsamicoeddik, 2 egg, 1/2 avokado, litt paprika. Mett helt til middag.

Middag:
2013-08-07 16.36.13
Hadde glemt å ta kylling opp fra fryseren som jeg etter planen skulle helsteke…Det ble butikkgrillet kylling istedenfor, sammen med verdens beste brokkoli og tomatsalat.

Snacks:
Ingenting foreløpig med unntak av et par håndfuller villbringebær jeg fant på skogstur.
2013-08-07 20.23.55
Nam nam, de er så gode nå. Også så mye bringebær det er i år! I morgen skal jeg ta med meg spannet ut og plukke.

Søvn:
Litt sent i seng, men sov godt ca 7 timer i strekk, som er helt ok.

Fysisk aktivitet:
1 times skogstur, gikk og løp om hverandre. Følte meg litt tung i kroppen etter middag (spiste altfor mye..), så jeg gikk nok mest. La inn en spurteøkt også. Kjenner det i beina ja…

Med unntak av litt hodepine første halvdel av dagen, har dagen vært helt perfekt. Nå begynner jeg å kjenne igjen den rolige, gode følelsen i kroppen. Alt føles lettere, ikke trøtt, ikke noe ubehag av noe slag. Klar i toppen, som om noen har vasket vinduene inni hodet mitt. Det er deilig! Håper på mange sånne dager heretter. Det er når jeg føler meg så bra som dette at jeg lurer på hvorfor jeg i allverden ikke bare spiser like bra mat hele tiden? Hvorfor lar jeg meg selv skeie ut med det ene og det andre, når jeg vet at det fører til at jeg føler meg dritt? Nei, etter disse 21 dagene så skal jeg bare fortsette sånn som dette. Basta.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s