21Day Sugar Detox – Dag 6

Snart en uke allerede!
Dagens måltider kommer her:

Frokost:
2013-08-06 08.27.45
Paleo Arme Riddere med masse smør og bær. (jeg spiste ikke opp alt selv…dette var til Turbo og Mini også..) Åh, så godt, så godt.

Lunsj:
2013-08-06 12.06.55
Rakk ikke å fikse noe til meg selv i dag morges, så jeg stakk innom Meny og kjøpte litt salat, en avokado, paprika og et par kokte egg som de selger i løsvekt der. Kjekt. Kjøpte også en flaske olivenolje og balsamicoeddik som jeg tenkte å ha stående på jobben. Helt ok lunsj.

Middag:
2013-08-06 16.45.15

2013-08-06 16.52.31
Taco med hjemmelaget Tacokrydder, hjemmelaget guacamole, grønnsaker og litt tykk kokosmelk på toppen (den hadde stått i kjøleskapet en stund). Spiste først en versjon med hjemmelaget pannekake som wraps (hadde igjen noen etter at jeg lagde pannekaker til snuppenes nister i bhg i dag), da det var tomt for pannekaker brukte jeg et stort salatblad som wraps. Veldig godt, begge deler. Jeg hadde trodd det kom til å bli stusslig uten rømme og ost, men det gikk helt fint. Jeg hadde også på pittelittegranne kjøpt tacosaus (skyt meg), men den har ikke tilsatt sukker…

Snacks:
Noen pistasjenøtter før middag. I kveld bakte jeg en kake som heter «All Spice Coffee cake», (oppskrift kommer) som er helt uten søtning. Den inneholder bare et par grønne epler og vaniljeekstrakt, men det er jammen nok til at jeg synes den er søt. Tror smaksløkene mine begynner å venne seg til hverdagen uten tilsatt sukker:) Spiste noen biter av kaka sammen med en kopp te til kvelds. Var litt sulten igjen. Vi spiser middag ganske tidlig, halv fem/fem, og da blir jeg sulten til kvelds…

Søvn:
I går satt jeg for lenge foran skjermen, det fikk jeg svi for da jeg skulle gå og legge meg. Lå og virret lenge uten å få sove… Sovnet kanskje halv ett. Oppe igjen 07.15.

Fysisk aktivitet:
Nei.

Ingen vondter i dag! Jippi! Litt trøtt fra morgenen av pga litt lite søvn, ellers har formen vært upåklagelig hele dagen. Masse energi nå til kvelds, det er deilig. Jeg fikk en liten åpenbaring da jeg sto ved kjøkkenbenken ista og forberedte nister og mat til i morgen. Jeg har gått og bekymret meg så fælt for at jeg ikke skal få til dette med at jentene skal spise annerledes mat i bhg, og at jeg må lage nister til dem osv. Så slo det meg at jeg jo allerede har fått det til!! Hva er det jeg bekymrer meg om!?! Ok, så må jeg ty til litt raske løsninger av og til, en og annen glutenfri kjøpebrødskive, men det er da ikke verdens undergang. Lista over oppskrifter jeg skal prøve på ungene er lang, og jeg kommer helt sikkert til å finne flere og flere ting de liker. Med tiden så kommer det til å gå seg til. Klart jeg skal få det til, det bestemmer jo bare jeg.
Tror det var dette innlegget hos Thepaleomom, som fikk det til å løsne for meg. Hun skriver blant annet om at lunsjen til datteren hennes ikke var så veldig variert det første året de begynte å spise paleo, mye fordi datteren var så kresen, men at det har bedret seg med tiden.
Og sånn er det sikkert med Turbo også, hun blir større og mer villig til å prøve nye ting etterhvert.
I tillegg hadde jeg en veldig positiv samtale med Turbo sin pedagog i bhg. Jeg følte behov for å forklare hvem jeg er og hvorfor vi spiser som vi gjør i denne familien, slik at ikke de bare tror at vi er noen skikkelige særinger…Jeg ble tatt helt på alvor og hun var veldig positiv og innstilt på at bhg skal bidra med så mye de kan, jeg skal bare si ifra hvordan jeg vil ha det:) Wow, skikkelig serviceinnstilling. Jeg digger barnehagen vår.
Alt i alt en bra dag.

Reklamer

2 tanker om “21Day Sugar Detox – Dag 6

    • Bare hyggelig du;) Føles bedre når jeg får skrevet det ned av en eller annen grunn. I går var jeg så eplekjekk og tenkte at dette fikser jeg jo fint. I dag til morgenen tenkte jeg «dette går til helvete» der jeg sto og skulle mekke frokost og lunsj, også var de økologiske pølsene jeg tenkte Turbo skulle ha til lunsj blitt dårlige og måtte kastes…. så da sto jeg der og følte at alt falt i hodet på meg….Mini sutret og grein rundt beina mine og Turbo var sur for at hun måtte gå i bhg i dag også (som om det var noe nytt…) Det går opp og ned her i verden:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s