21Day Sugar Detox – Dag 5

Og her er dagens måltider:

Frokost:
2013-08-05 09.36.25
2 egg, litt bacon, 1/2 avokado, noen cherrytomater

Lunsj:
2013-08-05 12.31.57
Hadde dårlig tid. Kastet i meg 2 eple/kanelmuffins (de fra fredag som jeg fortsatt ikke har fått somlet meg til å legge ut oppskriften på…) med masse smør og noen jordbær.

Middag:
2013-08-05 16.42.27
Biff med Jacobs Bernaisesaus (den inneholder faktisk ikke noe skummelt), stekt løk, tomatsalat og dampet asparges. Høydare! På bildet sees Mini sin middag også. Hun digger biff:)

Snacks:
Spiste noen macadamianøtter og litt vannmelon nå til kvelds. Ellers ikkeno’.

Søvn:
La meg halv elleve, men fikk ikke sove. Lå og vred meg lenge, og syntes egentlig ikke jeg hadde sovet noe som helst da Turbo kom inn i senga halv ett.. (jeg hadde en middagslur i går, det var ikke så smart). Mannen sto opp med kidsa og jeg fikk sove videre til halv ni, så totalt ble det nok en 7-8 timer på meg allikevel.

Fysisk aktivitet:
Jadda! En god time pilatestrening på gulvet i stua sammen med 3 venninner:) Det var første pilatestimen siden jeg ble gravid og det var fryktelig hardt og deilig på en gang. Jeg jobbet som pilatesinstruktør på et helsestudio i byen før, og da var jeg så sterk. Det er jeg ikke nå…
Ja, ja…det kommer. Uansett; det var utrolig digg.

Formen var laber frem til kl. 12, resten av dagen gikk som en lek. Nå føler jeg meg aldeles tipp topp. Sikkert høy på pilates;)
Verker fortsatt litt i leddene fra morgenen av, det liker jeg dårlig. Håper det gir seg snart. Takk for fine kommentarer som ligger og venter i innboksen min. Jeg har ikke fått tid til å svare enda, svarer i morgen:)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s