21Day Sugar Detox – Dag 3

I dag har jeg vært skikkelig dårlig til å ta bilder. Glemmer det helt bort, noe som sier mye om min mentale kapasitet om dagen…det går seint…

Frokost:
2013-08-03 09.14.30
Et par av muffinsene fra i går med smør og banan på, ett kokt egg.

Lunsj:
2013-08-03 12.17.05
Glemte å ta bilde før jeg var nesten ferdig…
Paleo Arme Riddere med bær til og masse smør.
Jeg vet at jeg før jeg startet sa at jeg skulle prøve å ligge unna bananbrød, paleopannekaker etc. og heller fokusere på å spise mer «skikkelig» mat. Men; på en 21dsd så er det faktisk lov til å bake bananbrød og muffins uten søtning, så da blir det litt av det allikevel. Det er ikke til å komme forbi at bakverk av forskjellige slag representerer raske løsninger når man ikke orker å kokkelere noe store greier, i tillegg er det godt. Så da blir det litt bananbrød allikevel;)

Middag:
Ble fortært før jeg husket å ta bilde…Grillskiver av svin og masse grønn salat.

Snacs:
Har ikke hatt så veldig lyst på noe i dag, har mao ikke snackset noe som helst.

Søvn:
Sov fra 22.50 til 06.30, bare avbrutt av en tur på toa på morrakvisten en gang.

Fysisk aktivitet:
Ikkeno’, formen er helt elendig. Orker knapt å gå opp trappa…

Huff, for en fæl dag! At det går an å føle seg så råtten! Kroppen veier et tonn, jeg verker i ledd og korsryggen, magetrøbbel, uvel, uggen og utrolig trøtt og slapp.
Low Carb Flu…Æsj. Det positive er at hodepinen omsider har sluppet taket, men det har ikke kaffesuget.

Reklamer

3 tanker om “21Day Sugar Detox – Dag 3

  1. Går det greit for blodsukkeret ditt å spise banan? Jeg kan ikke spise verken banan eller druer hvis jeg ønsker et rolig blodsukker. Litt eple og bær går, men ikke de fruktene som får blodsukkeret til å stige så raskt.

    • Ja, jeg merker iallefall ikke noe negativt selv om jeg spiser litt banan. Nå skal det sies at jeg spiser ikke en banan for seg selv på tom mage, det blir litt ifm bananbrødet eller som en del av frokosten etc. Da er det som regel store mengder smør og fett involvert. Jeg tror nok det demper blodsukkerstigningen som ville kommet om jeg hadde spist bananen alene. Jeg spiser sjelden en hel banan, pleier å ta en halv.
      Hvordan merker du effekten av banan på blodsukkeret? Blir du trøtt og daff etter du har spist?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s