21 Day Sugar Detox – Intro

Hva er det egentlig?
Vel, det er i praksis akkurat det samme som en 30 dagers Paleo Challenge, bare det varer 21 dager istedenfor og har mest fokus på å bli kvitt sukker/søtsug. Programmet kommer i 3 nivåer, jeg kjører nivå 3 og kutter melkeprodukter også (bortsett fra smør og litt parmesan på «Verdens beste brokkoli»). Det koster 21 dollar (= ca 126 kr) å kjøpe hele «pakka», men da følger det også med en hel del støttelitteratur, treningsprogram, oppskrifter, daglige oppfølgingsmailer etc.
Grunnen til at jeg kjører denne 21 dagers varianten og ikke en 30 dagers Paleo Challenge denne gangen er ganske enkelt fordi mannen og jeg skal på helgetur 24-26 august heelt for oss selv! Da akter jeg både å drikke vin og spise dessert.
Jeg har forvøvrig reflektert over mitt forhold til sukker en del nå de siste par ukene, og det blir mer og mer tydelig for meg at jeg bare må slutte helt med søtsaker. Det er fullstendig deprimerende å tenke på, men jeg har virkelig ikke kontroll på det.
Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg gjør etter de 21 dagene, men tror pr. nå at jeg kutter ut alt raffinert sukker inkl. mørk sjokolade for en laaang periode. Dersom jeg baker noe selv, f.eks paleomuffins etc, så skal jeg unne meg det en sjelden gang. Synes ikke jeg går helt av skaftet når jeg spiser en hjemmelaget muffins sammenlignet med f.eks sjokolade eller andre godsaker.

Så da braker det løs! Første dag i dag, har foreløpis spist en god frokost, og gleder meg til lunsj. Har hodepinen fra helvete på besøk, antagelig kaffeabstinenser.
Mer om denne første dagen kommer i kveld.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s