Paleo sjokoladepålegg/ fruktdip

Høres ut som en selvmotsigelse… Det er jo egentlig det, jeg hadde bare så lyst på noe godt på fredag. Dessuten hadde jeg fortsatt igjen litt av paleobrødet jeg bakte tidligere i uken. Da jeg var liten var favoritt»maten» (kan vel knapt kalles mat…) min loff med det utrolig søte og klissete pålegget «Sjokade», dette er paleovarianten…
2013-06-21 12.03.18

Ingredienser:
1 toppet ss mandelsmør
2 ts raw kakao
1 ss kokosolje
1 ts honning
1 dråpe stevia toffee
1/4 ts vaniljepulver

Jeg smeltet honningen før jeg blandet alt og rørte godt sammen. Pass på å knuse alle kakaoklumper så blandingen blir helt jevt.
Sett i kjøleskapet til den stivner litt. Smør på brødskiva oppå et skikkelig lag med smør.
Du kan også bruke denne blandingen som en fruktdip. Smaker himmelsk å dyppe jordbær i.
2013-06-21 13.38.08

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.