Foredrag med Thomas Rode Andersen mm.

Jeg var på vift på mandag, helt til Oslo for å høre på Thomas Rode Andersen snakke om Paleo. For en motiverende og inspirerende kveld!
Hele kalaset ble innledet av Kostreform sin leder i Oslo, Anders Kindberg, som fortalte en utrolig historie om hvordan han har spist seg frisk fra Crohns (nasty tarmsykdom som i verste fall er totalt invalidiserende).
Så kom kveldens hovedperson Thomas Rode Andersen, og med seg hadde han hjernen i forholdet;) nemlig sin kone Tilde. Sammen holdt de et knasende godt og engasjerende foredrag med mye info om Paleo. Hvordan og hvorfor og på hvilken måte de selv ble introdusert for og lever Paleo livsstilen.

I pausen måtte jeg bare hilse på Sara fra Paleoliv, som var der sammen med knøttet og mannen, Jon. Jeg ble helt ærlig litt «starstruck»! Der jo så spennende å møte noen i levende live, som man har lest så mye om og bare sett på bilder. Sara er like hyggelig og søt som man får inntrykk av på bloggen. Vi snakket b.l.a om paleobebiser, som vi jo har begge to. Vi var selvfølgelig heelt enige om hvor snille, rolige og tilfredse paleobebiser er;) Bra mat = bra bebis.
Benyttet også pausen til å melde meg inn i «Kostreform for bedre helse», har klippet dette ut fra hjemmesiden deres:
Foreningen KOSTREFORM for bedre helse er en uavhengig helsepolitisk organisasjon som har som mål aktivt å fremme folkehelsen og forebygge sykdom, herunder fremme av et lavkarbokosthold bestående av naturlig og ekte mat med høy næringstetthet og færrest mulige tilsetningsstoffer. Foreningens mål er at Norges befolkning skal kjenne til helsefordelene med sunn lavkarbomat og gjøre sitt kostvalg med denne kunnskap som bakgrunn.

Kanksje det var en ide å engasjere seg litt der?
Siste delen av kvelden var et foredrag med Eyvind Teigen Stueland (hva er det med den stavangerdialekta??…dødsens sjarmerende..). Han snakket om kortreist/miljøvennlig mat og sesongmat. Jeg ble sørensmeg inspirert til å ta en tur i hagen og plukke skvallerkål, samt å få med pappa ut i båten en kveld og lyse etter krabber. Det er god og gratis mat rundt oss på alle kanter, vi må bare lete litt etter den.

Jeg tok sent tog hjem, og tuslet inn døra glad og fornøyd halv tolv. Så deilig med en kveld med påfyll! Deilig å ha tilbragt en hel kveld sammen med andre mennesker som er opptatt av det samme som meg, og hvor jeg til en forandring ikke følte meg som en komplett outsider når det kommer til synet på mat og helse.

Her følger noen bilder fra kvelden (ikke den beste kvaliteten….):
2013-06-17 18.40.24
2013-06-17 18.40.32
2013-06-17 18.47.50
2013-06-17 18.58.42
2013-06-17 18.58.51
2013-06-17 19.12.37
2013-06-17 19.23.01
2013-06-17 20.13.12
2013-06-17 21.05.50

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s