Paleo Pannekaker…igjen

Bloggpost nr. 100! Juhu!

Jeg prøvde en pannekakevariant til her om dagen.
2013-05-29 10.23.03
Disse pannekakene ble en blanding av de litt tykke «amerikanske» pannekakene og crepesversjonen. Veldig gode disse også.

Ingredienser:
2 egg
1 stor ss arrowrootstivelse/mel
2 gode ss kokosmelk
1/2 banan

Fres til en jevn røre i blenderen. Digger at paleopannekaker er så utrolig enkelt å lage. Frokost på 5 min. Spiste mine med masse smør, jordbær og en liten dæsj lønnesirup på.
2013-05-29 10.28.30

4 kommentarer om “Paleo Pannekaker…igjen

    1. Prøv helsekosten. Jeg handler alt sånt på Iherb.com. Amerikansk nettbutikk som har et helt utrolig utvalg av helserelaterte produkter til en mye billigere penge enn hva det koster her hjemme i Norge. Bare pass på at verdien på det du handler kommer under 200 kr så slipper du toll og moms. Frakt fra USA for pakker under 1,8 kg er bare 4 dollar. Bruk gjerne min tilbudskode første gangen du handler: TAB442, da får du 5 dollar i rabatt og jeg får en liten belønning. Fant Arrowroot på nettbutikken til helseogkost.no, ellers så kan sikkert din lokale helsekostbutikk få tak i om de ikke har inne.

  1. Jeg handler også på iHerb og er en veldig fornøyd kunde 🙂
    Det ser ut til at arrowrot er for det meste stivelse, så jeg tipper det funker like godt med potetmel, rismel etc. Er det en spesiell grunn til at du velger arrowrot?

    1. Nei, bare at grunnoppskriften inneholdt arrowroot. Så da jeg lagde denne varianten brukte jeg det samme. Du har sikkert rett i at potetmel funker like bra:) Om du prøver, vil du gi en tilbakemelding da? Potetmel er jo mye lettere å få tak i enn arrowroot…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.