Paleo Pannekaker, crepesversjonen

Turbo ønsket seg pannekaker til middag her i forrige uke, ønsket ble selvfølgelig innvilget. Jeg lagde vanlige pannekaker til henne og mannen, men til meg selv var jeg ute etter en pannekakeoppskrift som ligner mer på våre norske pannekaker, enn den amerikanske frokostpannekaken (som jeg synes minner mer om våre «lapper»).
Googlet Paleo Crepes, og fikk opp en masse alternativer. Jeg prøvde denne, og kan med glede melde om at dette ble skikkelig gode pannekaker som minnet veldig mye om originalen. Det er ikke til å komme forbi at de smaker litt mer «eggete» uten hvetemel, men det synes jeg var helt akseptabelt. Ble kjempegodt med sammen med hjemmelaget blåbærsyltetøy (søtet med daddelsirup og noen dråper Stevia Vanilje) og en god klatt med rømme.
Crepes 27.04

Ingredienser:
4 egg
4 ss tynn kokosmelk (jeg hadde kokosmelkrester som hadde stivnet i kjøleskapet så jeg tok 2 ss kokosmelk og 2 ss vann)
2 ss arrowroot pulver/mel
1 ss olivenolje

Fremgangsmetode:
Kjør alt i en blender til du får en tynn røre.
Stekes som vanlige pannekaker i panna, men antagelig lurt med en litt mindre panne. Jeg har en 20 cm panne som passet perfekt.
Røren er ganske tynn, jeg bare helte røra i panna rett fra blenderen, kanskje 3-4 ss røre pr. pannekake (?). De var enkle å snu, og ble som sagt kjempegode.

2 kommentarer om “Paleo Pannekaker, crepesversjonen

    1. Jeg skal snart ha dem igjen, kjenner jeg… Da tenkte jeg å fylle dem med kjøttsaus og gratinere dem i ovnen, kanskje med litt parmesan på toppen…hmm, ny bloggpost på gang;)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.