Fredagsinspirasjon

I går kveld var jeg i seng kl 22.10, sov som en stein med bare en oppvåkning til 07.15 (Turbo kom inn). Det er ingen tvil om at en god natts søvn er nøkkelen til alt som er bra for hodet og kroppen min. Jeg har følt meg helt fantastisk i dag. Nå MÅ jeg bare ta lærdom av dette og begynne å komme meg i seng senest 22.30 hver dag.
Det er første fredag etter challenge’n, og jeg sitter i sofakroken og ser på film. Har bevilget meg litt mørk sjokolade (86% kakao), og lagde pastinakk gull. Foreløpig ikke sugen på noe mer, dette går fint:)

Over til tema for innlegget: Hos Marks Daily Apple i dag, er det Ganeesha som forteller sin historie. Den er fantastisk, sjekk bildene;)
God helg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s