Paleo Challenge – Dag 30 Siste dag!

Og vips så hadde en hel måned sust forbi. Det har gått så fort!

Her er det jeg har spist i dag:

Frokost:
2013-04-09 10.10.36
To stekte egg, litt bacon, 1/2 paprika, noen cherrytomater og en liten bananbit.

Lunsj:
2013-04-09 13.44.07
Paleogrøt, denne gangen prøvde jeg å ha i en god ts med raw kakaopulver. Det ble kjempegodt, særlig med jordbær til. Grøt med en sjokoladesnert;)

Middag:
2013-04-09 16.59.33
Kyllinglår pakket inn i salvieblader, hvitløksbåter i skiver og surret med serranoskinke, litt parmesan på toppen. Pepperbakte cherrytomater og asparges.

Til kvelds har jeg laget eple-kokospuddingen igjen, den står ute i kulda og kjøler seg fort ned så jeg kan spise den snart…

Det har vært en kjempefin dag. Har følt meg våken og glad hele dagen. Spist masse god mat, sittet med nesen litt i solen.
I morgen kommer jeg til å lage en oppsummering, men det som er sikkert og visst er at jeg kommer til å fortsette å spise sånn som jeg
har gjort disse 30 dagene. Det voldsomme søt/sjokoladesuget er borte. Jeg vil gjerne at det skal fortsette å holde seg vekk, og da må jeg være streng på kostholdsfronten. Jeg husker første gang jeg leste om 30 dagers Paleo Challenge på en eller annen nettside for et par år siden, da tenkte jeg at folk må jo være gale som setter igang med noe sånt. «Det hadde jeg aldri klart», tenkte jeg. Vel, nå har jeg klart det.
Har ikke vært helt strikt med melkeprodukter, samt jeg hadde en liten utskeielse på påskeaften, men jeg er allikevel fornøyd med min egen innsats:)

Reklamer

6 tanker om “Paleo Challenge – Dag 30 Siste dag!

  1. Gratulerer med vel gjennomført!!! 🙂 Så flink du har vært! Gleder meg til å lese oppsummeringen din!
    Og takk for at du titter innom hos meg av og til. Kjenner at det er veldig motiverende å skrive blogg om paleo challengen og vite at noen «hilser på». Forpliktende! 😉 Skal prøve å huske på å ta litt bilder for å legge ut, så det blir litt triveligere å titte innom der 🙂
    Ha en fin dag! 🙂

    • Ja, det forplikter definitivt å blogge om det! Det ser ut som om du er godt i gang:) Det er rart å være ferdig..jeg var i ferd med å ta bilde av frokosten i dag morges, da jeg plutselig kom på at det trengte jeg jo ikke…;)

  2. Gratulerer med gjennomført!!! Knallbra, og så fint at du vil forsette videre! Er du på instagram, forresten? Blir alltid så inspirert av matbildene dine!

    • Takk! Har iallefall fortsatt på samme måte i dag, og det har gått helt fint! Foreløpig har jeg ikke kommet meg på instagram, men en venninne insisterte på at jeg burde prøve her om dagen, så kanskje jeg må revurdere;) Da skal jeg isåfall annonsere det på bloggen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s