Orden i krydderhylla

Nå kan det jo godt hende at dere som leser denne bloggen har full kontroll i alle hyllene på kjøkkenet, da kan dere bare se bort ifra denne posten;) Men dersom noen er som meg (dvs rotehuer), så følger et kjekt tips for å få full oversikt over innholdet i krydderhylla.

Jeg tok en storopprydding i høyskapet på kjøkkenet en stund før påske. Det var helt utrolig mye ræl som sto innerst i hyllene i det skapet. Jeg kastet pose på pose med gammelt mel, gammel hermetikk, linser og bønner og alskens fæle greier som jeg ikke spiser lenger, posesauser med holdbarhetsdato som gikk ut i 2008 osv…
Resultatet ble ren, skjær orden i alle hyller og full oversikt hva som er inni der, samt stort sett bare matvarer som inngår i kostholdet mitt i dag. Det aller beste var å få full kontroll på krydderhylla.
Jeg har i flere år irritert meg grønn over at jeg aldri fant det krydderet jeg skulle ha når alle de små glassene sto/lå hulter til bulter i hylla. Resultatet var som regel at jeg endte opp med å kjøpe enda et glass med basilikum/kanel/etc. Jeg fant 2 stk av mange kryddere da jeg ryddet. Snakk om å ha oversikt…not.
Men se hvor fint det ble!
2013-04-07 17.12.45 red
Jeg satte alle glassene alfabetisk etter hverandre. Det var kjempelurt, og gjør at jobben med å lage krydderblandinger ala Tacoblandingen fra i går tar 5 minutter istedenfor 30 minutter. I tillegg har jeg full oversikt over hva jeg har og ikke har. Bare et lite tips!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s