Paleo Challenge – Dag 25

5 dager igjen! Jeg begynner å bli litt nervøs for hva jeg skal gjøre etterpå…det er veldig motiverende å kjøre dette «opplegget». Kanskje jeg må definere resten av livet mitt som en eneste stor 30 dagers challenge? Vel…kanskje ikke..

Her er dagens matinntak:

Frokost:
Frokost 05.04
To speilegg, 1 avokado, paprika, noen tomater, ruccolapesto og 1/2 banan. Mett.com!!

Lunsj:
Lunsj 05.04
Paleogrøt med gojibær og noen rosiner på toppen.

Middag:
Middag 05.04
Ovnsbakt torsk, blomkål/brokkolipure, spinat, pepperstekte cherrytomater (oppskrift kommer!) sitronskvis over.

Fin dag, var på barseltreff og spiste litt fruktsalat og noen gulrotstenger. Det var ikke noe som helst vanskelig å ikke spise sjokoladekjeks eller vaniljekesam selv om det sto på bordet. Tenker ikke på sjokolade, blir ikke stressa når jeg vet at jeg ikke skal spise noe mer etter middag. Det er sørensmeg ganske fantastisk. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg noensinne har hatt et så avslappet forhold til søte saker som jeg føler jeg har akkurat nå.

Reklamer

2 tanker om “Paleo Challenge – Dag 25

  1. Hvorfor ikke bare fortsette? Hvis paleo funker for deg?:)
    Det går jo evnt å legge til mer melkeprodukter (hvis det er noe du savner?).

    Denne paleogrøten din ser forresten veldig god ut! Hva er den laget av?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s