Paleo Challenge – Dag 20 og 21

Påskeaften, dag 20, dro vi på hytta til et vennepar, og jeg skeia litt ut med 2 pølser uten brød, et par striper Walters Mandler samt et glass vin. Det var godt og jeg angrer ikke! Resten av dagen spiste jeg greit, vertinnen disket opp med den lekreste hjortefilet til middag…og det på en hytte med gasskomfyr, uten innlagt strøm og vann. Imponert!

1. påskedag, dag 21 spiste jeg følgende:

Frokost:
2013-03-31 09.09.18
Speilegg, bacon, noen skiver strandaskinke

Lunsj: En håndfull nøtter og litt tørket frukt

Kvelds:
2013-03-31 21.10.02
Mandelpannekake fyllt med tunfiskrøre, oppskrift kommer senere.

For en fin påske det har vært! Synes det har vært litt vanskelig å få til noe fornuftig til lunsj de siste dagene, så det har stort sett blitt noen nøtter med litt tørket frukt. Jeg vet at det egentlig er forbudt med rosiner etc. på paleo challenge, men jeg merker det veldig godt på melkeproduksjonen at jeg inntar litt mer karbo. Den har tatt seg opp! Orker ikke å spise en søtpotet til hvert måltid, så da blir det noen rosiner…
Jeg merker veldig godt at jeg er et «fatburning beast» for å si det med Mark Sissons ord;) Det er ikke et problem å hoppe over et måltid. Selv om jeg bare har spist noen nøtter til lunsj flere dager nå, så jeg ikke nevneverdig sulten før middag. Det går helt greit, og det er nok fordi kroppen forbrenner fett og ikke karbo.

Reklamer

2 tanker om “Paleo Challenge – Dag 20 og 21

  1. Du er virkelig et fatburning beast! Imponert over at du klarer å holde matinntaket så lavt, spesielt når du ammer:)

    • Jeg leste et eller annet sted at man over tid trenger mindre mat når man spiser paleo/lavkarbo, da maten er så næringstett og kroppen klarer å utnytte næringsstoffene bedre enn på alminnelig norsk kosthold. Kanskje det er det som skjer? Jeg skal uansett spise mer, da jeg ikke har noe ønske om å gå ned i vekt. Det har jeg gjort nå…gått ned et par kilo. Lunsjene fremover må bestå av mer enn en håndfull nøtter, ja…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s