Paleo Challenge – Dag 16

Dagens måltider:

Frokost:
2013-03-26 08.10.12
Arme riddere, ser mye ut på bildet men dette er frokost både til meg og Turbo.

Lunsj:
Var på farten, kafeen vi havnet på hadde ikke annet enn kaker… Ble en håndfull makadamia/brazilnøtter jeg hadde tatt med hjemmefra.

Middag:
2013-03-26 16.41.08-1
Nakkekoteletter fra lykkelig Grøstad Gris, asparges, surkål og ris (!)

Kveldskos
2013-03-26 22.08.53
Smoothie av 1 egg, 2 store ss kokosmelk, 1/2 avokado, 1/2 banan, 1 ss raw kakaopulver, 1 ts vanilje. Noen bringebær og blåbær.

Hele dag 15 følte jeg meg helt fantastisk og da tenkte jeg at sånn blir sikkert alle dagene heretter! Vel, det var feil. I går følte jeg meg helt rævva absolutt hele dagen. Mye nattevåking kan nok ha mye av skylden.
Ja, jeg spiste ris til middag…det er ikke akkurat godkjent mat på en Paleo Challenge, men jeg tror det blir for lite karbo om dagen… Jeg har merket siste dagene at jeg har mindre melk, og det liker jeg dårlig. Trålet nettet for info om amming og lavkarbo/paleo, og fant ut at Mark Sisson anbefaler ammende kvinner å ligge rundt 100-150 gram karbo om dagen! Uten at jeg har regnet det ut nøyaktig, har jeg en formening om at jeg kanskje spiser ca 50-70 gram. Altså; for lite…Selv Sofie Hexeberg anbefaler rundt 80 gr.
En bra ting med Paleo Challenge’n så langt er at jeg har fullstendig blitt kvitt trangen til å spise ting mellom måltidene. Selv på kvelden blir det ikke til at jeg spiser noe. I starten spiste jeg litt frukt til kvelds, siste uka har jeg droppet det også. Har liksom ikke behov for noe mer enn hovedmåltidene. Ulempen med dette er antagelig at det blir lite karbs.
Så; nå kommer jeg til å ha fokus på å spise noe mer karbo. Helst søtpoteter, litt mer frukt og kanskje en håndfull gojibær. Det er viktigere at melkeproduksjonen er på topp enn at jeg følger et fastsatt opplegg helt slavisk.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s