Paleo Challenge – Dag 15

Halvveis i dag. Gikk fort, gitt…

Dagens måltider:

Frokost:
2013-03-23 08.13.48
Gjett hva…;) Like godt i dag. Turbo har også blitt veldig glad i denne til frokost. Det varmer hjertet mitt å vite at hun starter dagen med noe næringsrikt som holder henne mett leeenge. Vi slafser smør til det drypper fra haka…

Lunsj:
2013-03-25 12.30.48
I dag blåste jeg støvet av en gammel favoritt. Synes ikke smoothie frister så veldig i vinterhalvåret, men i dag var det godt med en drikkbar lunsj. Oppskrift i følger i egen post.

Middag:
2013-03-25 18.07.37
Ovnsbakt torsk med blomkål/brokkolipure, revne gulrøtter og en liten potet (siden jeg ammer). Smeltet smør.

Var tidlig i seng i går, og sov 7 timer i strekk før dagen startet 06.00. Det er bare en ting å si; jeg føler meg helt fantastisk! Jeg vet ikke om det er nok søvn, sol og fint vær eller kosthold som er årsaken…kanskje en kombinasjon av dem alle. Deilig er det iallefall. Har masse energi, er glad og fornøyd! I kveld har jeg bakt bananbrød, og en stor gryte med kraft står og putrer på komfyren. Kommer til å skrive en egen post om kraftkoking etterhvert også.
Forøvrig kan jeg legge til at jeg ser det godt på huden at jeg spiser bra mat om dagen. Glatt, frisk og fin hud. Ikke en kvise i sikte;)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s