Paleo Challenge – Dag 12

Og her er dagens matinntak:

Frokost: 2 skiver bananbrød med smør, tok med som niste på barnehagens påskefrokost. Holdt meg unna de hjemmebakte grove rundtstykkene barna hadde bakt til alle foreldrene…:/ De så veldig gode ut.. Turbo ble heldigvis ikke skuffet over at jeg ikke spiste dem. Hun har med tiden blitt vant til at mamma ikke spiser brød lenger.

Lunsj: Lunsjen kokte bort i kålen. Tiden fløy ifra meg, og jeg var ikke så sulten i dag. Det ble noen macadamianøtter.

Middag:
2013-03-22 17.09.01
Paleopizza
Hadde laget en halv pizza til meg uten ost på toppen, men den hadde jeg jo spist opp da jeg kom på at jeg hadde glemt å ta bilde…Tok bilde av mannen sin med ost istedenfor.

Turbo våken 1,5 timer i natt. Er så trøtt så trøtt. Beklager å fremstå som en klagegås, men akkurat nå synes jeg det er litt tungt. Må tilbake på søvneksperimentet og legge meg kl. 22 hver dag, tror jeg. Det er bare så vanskelig med alt som skal være gjort ila en dag! Jeg mistenker også at jeg ikke får «full uttelling» for at jeg spiser så bra om dagen siden jeg ikke sover nok. Da blir jeg jo bare trøtt og slapp allikevel. Hadde jeg sovnet mer, så hadde jeg sikkert vært kvikk og glad!
Det er fredagskveld. Jeg har «lyst på no'», men vet ikke helt hva jeg skal lage meg. Får knaske et par nøtter og se om ikke det hjelper. Tidlig i seng!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s