Paleo Challenge – Dag 11

På dag 10 spiste jeg lite frem til middag, og det fikk jeg skikkelig svi for til kvelds! Var sulten hele kvelden, endte opp med å spise noen macadamianøtter. La meg sulten…

Dette spiste jeg:

Frokost:
2013-03-21 09.22.30
Gode, men ikke så vellykkede egenkomponerte pannekaker. Brukte litt mandelmel istedenfor mandelsmør, noe som resulterte i at de ble veldig løse og vanskelige å snu i panna. Måtte steke dem ganske lenge før jeg fikk snudd dem. Noen gikk litt i stykker. Pytt, pytt…de smakte godt med smør og frukt til.

Tidlig middag:
Jeg dro på kafe for å treffe barselgruppa og bestilte meg en salat med biffkjøtt, olivenolje og balsamicodressing uten brød. Etter godt over 1/2 time, etter å ha purret, fikk jeg en bitteliten tallerken med kjedelig salat, noen slintrete kjøttskiver fulle av sener og fett. En gedigen skuffelse! Klaget og fikk penga igjen..Derfor ble det tidlig middag.
2013-03-21 15.03.16
Seibiff med løk…igjen! Det er jo bare så godt. Denne gangen med følge av brokkoli, spinat og noen cherrytomater.

Kveldsmat:
2013-03-21 21.58.19
Siden middagen ble så tidlig var jeg sulten igjen til kvelden. Bakte bananbrød, og mesket meg med 3 skiver nybakt og lunkent brød med en uanstendig mengde smør på. Veldig, veldig godt.

Fin dag, om enn litt stressende. Hadde mange gjøremål. Fortsatt mye natterangling = trøtt, ja…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s