Paleo Challenge – Dag 10

Dag 10 allerede! 20 to go.
Denne dagen har vært litt «off» i matveien. Det sure været har gjort at Mini ikke sover ute, og inne sover hun ikke særlig godt lenger, synes jeg har holdt på med å legge henne hele dagen…endte med at vi la oss sammen og sovnet et par timer i senga. Fikk liksom ikke laget meg noe skikkelig lunsj, og middagen ble sein.

Uansett, her er hva jeg har spist i dag:

Frokost:
2013-03-20 09.49.13
Paleogrøt med jordbær og kakaonibs

Lunsj:
2013-03-20 14.50.30
En pannekake som var igjen fra i går med smør på, et par gulrøtter og 1/2 paprika i stenger som jeg dyppet i resten av Solskinnsausen som sto igjen etter mandag.

Middag:
2013-03-20 18.14.58
Omelett av 3 egg og en skvett kokosmelk, salat som sto igjen etter mandag med olivenolje og balsamikoeddik som dressing. Enkelt og godt, laget på 5 min.

Spiste ett eple nå til kvelds.

Så flink jeg har blitt til å bruke opp rester! Det føles godt, kjipt når man må kaste god mat i søpla fordi man glemte den i kjøleskapet. Dagen har ellers vært daff, Turbo vekte oss opp kl. 05.30 i morges, og selv om jeg sov et par timer på dagen har jeg allikevel følt meg trøtt og sliten.
Jeg har begynt å legge merke til at jeg ikke trenger å putte noe i munnen hele tiden lenger. Jeg har ikke noe som helst behov for å snackse mellom måltidene på dagtid. Har nøtter i skapet, men jeg glemmer helt bort at de er der. Om morgenen er jeg ikke så sulten når jeg våkner. Det kan godt gå et par-tre timer før jeg lager meg frokost, og i dag som det ble en sen lunsj med litt lite mat så går det helt fint. Jeg blir sulten men det er liksom ikke noen krise.
Akkurat nå føles det som om mitt forhold til mat er avslappet. Ikke noe stress, jeg savner ingenting (bortsett fra mørk sjokolade…) og synes ikke jeg «går glipp» av noe selv om jeg har ganske strenge regler for hva jeg kan og kan ikke spise disse 30 dagene.
Men; jeg MÅ sove mer!
Natta:)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s