Paleo Challenge – Dag 7

I morgen går jeg inn i min andre uke allerede! Dette går som en vind og snart er det jul…Neida, det er bare at tida går så fort! Jeg higer etter våren, men samtidig vet jeg at den er over like fort som den startet, så kommer sommeren og vips så er det høst. Nok om det. Her er hva jeg har spist i dag:

Frokost:
2013-03-16 09.36.47
Samme som i går. Paleogrøt toppet med en plomme i biter.

Lunsj:
2013-03-17 12.51.13
2 stekte egg, 1/2 avokado, 1/2 paprika.

Middag:
2013-03-17 17.04.27
Flatbanket kyllingfilet stekt i panna, tomatsalat, søtpotetstrips, kaperssaus og «solskinnssaus».
Det var godt, med unntak av kaperssausen som ikke fallt i smak hos meg. Mannen min likte den. Fant oppskriften på Marks Daily Apple om du vil prøve selv.
Men solskinnsausen er helt vanvittig god! Oppskriften kommer fra boka til Melissa Joulvan «Well Fed». Jeg har laget den en gang tidligere med mandelsmør, men denne gangen lagde jeg med solsikkefrøpasta og den ble enda bedre. Oppskrift kommer i morgen.

Formen har vært upåklagelig i dag, akkurat som jeg håpet på i går. Lett i kropp, lett til sinns! Vært ute og lekt med Turbo 2 timer mens Mini sov, laget spennende mat til middag, og ellers vært opplagt og glad. Rart hvordan det kan variere fra dag til dag? Vil ha en sånn dag i morgen også, på forhånd takk!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s